1. heinäkuuta 2013

my weekend + monday

Hello you! Ihan ekaks kiitos tosi paljon viime postaukseen tulleista kommenteista! 
Tulin muutaman hassun puhelinkuvan (+webkuvan) kera kertoilemaan teille mun viikonlopusta! Kuvasaldo on kyllä aika surkee siihen nähden miten kiva viikonloppu oli pitkästä aikaa! 
Perjantaina halusin että A päättää mitä tehdään ja tottakai olihan kyse viimeisestä viikonlopusta täällä Joensuussa pitkään aikaan. Lähdettiin sitten terassille istuskelemaan. Päädyttiin Jokiasemalle ja no oishan sen voinut jo arvata lähtiessä, ettei se tule jäämään siihen yhteen tai kahteen. Juotiin siis useemmat siellä ja loppuilta istuttiin A:n kaverin kyydissä ajellen kaupungilla. Oli kiva kyllä pitkästä aikaa olla juomassa ilman minkäänlaisia suunnitelmia illalle :-D 
Lauantaina me nukuttiin suhteellisen pitkään ja lähdettiinkin heti herättyä ajelemaan Polvijärvelle päin. Mentiin A:n porukoiden mökille viettämään loppu päivää. Syötiin hyvää grilliruokaa, nautittiin auringosta, saunottiin ja käytiin uimassa. Oli muuten ihan superlämmintä vettä! :-D Yöksi mentiin sitten A:n kotikotiin. Siellä vielä grillattiin vaahtokarkkeja (NAM) ja katottiin leffaa.

Sunnuntai-aamuun heräsin yllättävän virkeenä ja söin aamupalamansikat ulkona auringossa. Suihkun kautta laittautumaan ja sieltä töihin tekemään inventaariota. Oli muuten kiva mennä töihin kun tiesi ettei tarvitse koko iltaa olla yksin siellä ja työpäivä menikin myös nopeasti! Tuskin koskaan aiemmin on mennyt niin nopeasti  :-D 
Tätä päivää olin odottanut jo melko pitkään, kesäkuun alusta varmaan. Muistatte varmaan kun kirjoitin teille tämän postauksen? Syy siihen miksi aloin miettiä omaa ripsipidennyshistoriaani löytyy siitä että kouluttaudun itse ripsipidennyksien tekijäksi. Koulutus on kaksipäiväinen ja eka päivä on nyt takana, huomenna jatkuu! On muuten kivaa vaihtelua hiusten leikkaamiselle ja värjäämiselle! :-)

Äsken tulin CxWorks -tunnilta ja ah mikä rääkki keskivartalon lihaksille ja vain puolessa tunnissa! Mahtava  tunti myös kiireisemmille treenaajille! Nyt jotakin iltapalaa ja sitten voisin suunnata nukkumaan. 
Kivaa alkanutta viikkoa! :-)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapas superkivalta <3 ja varmasti ens viikonlopustakin tulee kiva, vaikka varmaan haikeekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmasti! <3 Puhuttiin tästä ja odotetaan molemmat viikonloppua ku kuuta nousevaa, mutta kumpikaan ei odota maanantaita!

   Poista
 2. Semmoset illat, joita ei oo tarkkaan suunniteltu, on kyllä just parhaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon täysin samaa mieltä !:)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥