17. lokakuuta 2013

winter jacket

Eilen tuskailin jopa tänne, kuinka myöhässä oon talvitakkiostoksilta, eikä mielestä tunnu löytyvän. Tai ainakaan pieniä kokoja ei enää löydy. Tänään kuitenkin löysin ainoan xs-kokoisen parkatakin Bikbokista ja miun oli aivan pakko kotiuttaa se sen ihanuuden takia! Lämmin, pehmeä ja mukava päällä.
Hinnaltaan takki oli n. 80euroa ja huivi n. 25euroa. Aluksi arastelin takin väriä, sillä olin ajatellut ostavani mustan takin. Myyjä kuitenkin toi miulle sovitukseen ton huivin ja ihastuin tummansinisen ja viininpunaisen värin yhdistelmään ja molemmat kotiutin kassan kautta. Nyt saa ne huomiseksi luvatut lumisateet tulla, oon valmis! :-)
En malttanut odottaa tämän rakkausneuleen esittelyä niihin mahdollisiin asukuviin ja kuvasin sen sitten samalla kuin takinkin. Neule on H&M:ltä alle viidellätoista eurolla ostettu. Aluksi ajattelin etten edes sovita, mutta toi selän avonaisuus sai mielenkiinnon heräämään ja sovituksessa ei tarvinnut kauaa miettiä ostaako vai ei.
Tässä myös tämä uusi laukku H&M:ltä vajaalla kahdellakympillä. Edellinen laukku alkoi olla päivänsä jo nähnyt, joten oli ehkä jo oikeesti aika ostaa uusi :-D Tää on just sopivan tilava, saan kannettua tärkeimmät asiat aina mukanani. 
Mites, iskeekö näistä uutuuksista mikään teihin? :-)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥