25. marraskuuta 2013

long time no see

Moii! Oon varmaan valehtelematta kymmenen postausta kirjoittanut tän venyneen hiljaisuuden aikana - mutta kun vaan ei miellytä niin ei miellytä :-D Ei oikein oo ollut kuviakaan, sillä päivät on niin täyteen buukattuja ettei kameraa oo tullut käytettyä. Sikspä tän postauksen kuvituksena toimii julkaisemattomaks jääneet kuvat tuolta kansioiden kätköistä. No mitä olen tehnyt tässä viime päivien aikana? 
Olen ollut töissä, töissä ja töissä. Ainakin miusta tuntuu juuri siltä. Olen myös käynyt salilla, joskin vähän kehnosti, sillä innostuin juoksemisesta ulkona! Perjantaina juoksin isän luo syömään ja sieltä myös pois ja eilenkin kävin aamuvuoron jälkeen nauttimassa raikkaasta pakkassäästä. Ehkä innostun vielä tänäänkin lähtemään. 
Tänään kävin ostamassa TJ-kalenteriksi dumlen joulukalenterin. Ihan pikkutyttö olo :-D Hiukan vaan ärsytti avata isoin luukku ensimmäisenä. Haha. Varmaan haluan vielä kuitenkin ihan joulukalenterinkin, jotta voin jatkaa suklaansyöntiä hyvällä omatunnolla vielä miehekkeen kotiutumisen jälkeenkin. Ja kun siihen rahantuhlauksen makuun pääsin, niin yritin epätoivoisesti etsiä kivoja ylipolven saappaita netistä, sillä tuntuu että jokainen mahdollinen kauppa on jo koluttu läpi tuloksetta. Aina joko koot loppu tai sitten vain ei mieleistä löydy. Boohoo.com:ista olen joskus tilannut vaatteita ja kenkiä, mutta nyt kun sieltä löysin ihanat saappaat niin en uskalla ottaa riskiä etteivät ne olekaan hyvät ja joudun palauttamaan ne ja maksamaan itse sen palautuksen. 
Hiukan kesäkuvia lämmittämään mieltä alkavan talven keskelle. Meille tänne tosiaan satoi eilen taas lunta ja toistaiseksi se on pysynyt maassa, toivottavasti viimeistään jouluna on pysyvät lumet :-) En niinkään odota niitä isoja lumikinoksia katujen varsilla, vaan sitä valoa mitä lumi tuo. Loskakelit ja muut voisi skipata sitten keväältä. Joo en tullut puhumaan tänne lumesta ja säästä :-D  
Tämä alkava viikko on täynnä ystäviä, toivottavasti hieman matkustelua viikonloppuna, riemunkiljahduksia työharkan loppumisesta, ikävää ja kaipuuta, urheilua, uusien tuotteiden testailua (joista yritän ainakin toisesta kirjoittaa tänne blogiinkin!) ja sitä ainaista sisustuskuumeilua. Näihin sanoihin on hyvä lopettaa ja nyt lähden ystäväni kanssa lenkkeilemään. Yritän taas palata mahdollisimman pian 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥