31. tammikuuta 2014

outfit of the day


Heippa! Eilen palailin piiitkästä aikaa kouluun ja oli ihanaa nähdä muutamia luokkalaisia! Oli mukavan kevyt paluu kouluun, sillä tänään kuitenkin vietin vielä sairaslomapäivääni ja hoidin muutamia asioita heti aamusta. Käytiin päivemmällä kiertämässä pari isointa kirpparia sekä syömässä hesburgerissa. Yllätyin ihan kuinka paljon löysin kirpparilta. Tai mun saalis on vähän joillekin, mutta paljon mulle! :-D En normaalisti löydä juuri mitään, korkeintaan yhden perus topin. Kuvailen kirppisostokset tässä viikonlopun aikaan, jotta voin esitellä ne täällä blogissa teille.
Eilen mun hiukset kokivat muutoksen, sillä värjättiin kulahtanut liukuväri takaisin normaaliin oikeaan sävyynsä ja tehtiin mulle lettipidennys! En ole vielä oikein päättänyt tykkäänkö tästä pidennysmenetelmästä vai en, mutta annan tälle viritelmälle armoa ja katson vielä viikonlopun yli kuinka tän kanssa eläminen sujuu :-D Onko teillä kokemusta lettipidennyksestä (ompelupidennyksestä)?
Postauksen kuvituksena eilisen ja tämän päivän asua.Tykkään tuosta uudesta H&M:n alesta tilatusta paidasta todella paljon! Harmi, kun siitä ei vieläkään saanut kunnollista kuvaa, sillä ei tehnyt mieli heilua tuolla hyytävässä pakkasessa ilman takkia. 
Nyt me aletaan suunnittelemaan tän illan ohjelmaa ja syömään punnitse&säästä -kaupan herkkuja. Kivaa viikonloppua! 


2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥