2. heinäkuuta 2014

JUNE VIA LUMIA

Hey you! Keskiviikko ja mulla olisi edessä vielä kaksi iltavuoroa ja yksi aamuvuoro. Aamuvuoron jälkeen pääsen viikonlopun viettoon ja tarkoituksena olisi perjantaina suunnata kohti Iisalmea. Olen niin innoissani! Viimeisin pikavisiitti oli kummityttöni synttäreillä ennen joulua. Eli ihan mielettömän pitkä aika sitten. Kilometrejähän Joensuun ja Iisalmen välillä ei kamalasti ole, mutta ei sitä silti tule lähdettyä ihan tuosta vaan. Vaikka pitäisi. Ihan harmittaa kuinka vähän nähdään. Mutta onneksi ystävyyttä ei kilometrit haittaa! 

Puhelimeen oli taas päässyt kertymään useampikin kuva, jotka eivät ole edes instaan päätyneet, joten ihan uutta puhelinmatskua olisi siis luvassa :-)


Silloin kun vielä helteet meitä suosi tuli työpäivän päätteeksi vetäistyä päälle räikeän pinkki pitsitoppi, jonka kotiutuin kerran anopin vaatekaapista. Kaveriksi päätyi uusi Vero Modan maksihame. // Tämä kuva on kyllä toukokuun vikoilta päiviltä asti, silloin saatiin laittaa omat hiuksemme juhla- ja kesäkuntoon. Itse päädyin pitämään liukuvärin. Värjättiin tyvi ja latvasta taitettiin keltaisuutta. // Ne mun juhannuskukat, jotka eivät kyllä saaneet miestä kävelemään suunnasta tai toisesta uniin. Onneksi. Tämä nykyinen tilanne on just hyvä! ps. eilen eli 1.7 tuli täyteen  2,5 vuotta yhteistä taivalta  // Kesäkuisen lämpimän päivän before work -ateria Jokiasemalla. // Vietin pari tuntia mummin luona lapsuusmaisemissa töiden jälkeen. Pienenä leikittiin tuolla leikkimökissä ja keinukin oli ahkerassa käytössä. Memories. 


Juhannuskoira juhannuspäivänä. Salli oli edellisenä iltana valvonut meidän kanssa nuotiolla yö yhteen, vaikka normaalisti se itsekseen kömpii nukkumaan jo viimeistään kymmenen aikaan! Yllättävän virkeänä se oli juhannuspäivänä, vaikka kymmenen aikaan jo heräsikin syömään :) // Ai että mikä juustoaddikti olenkaan! Samassa salaatissa leipäjuustoa ja fetajuustoa. Haha. Toissa iltana käperryin sohvan nurkkaan salaattini kanssa katsomaan vampyyrin päiväkirjaa! // Juhannuspäivän selfie systerin villaneule päällä // Useamman kerran mainittu nuotio juhannukselta kotikotini takapihalta. Varpaita paleli niin kuin kyllä koko kroppaa. Untuvatakit päällä saatiin äidin kanssa istua nuotion äärellä. // Toinen selfie puolenyön aikaan, kun olin lähdössä hakemaan tota mun kaksilahkeista töistä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥