14. heinäkuuta 2014

kesäloma suunnitelmista


HUH! Nyt on Ilosaarirock rokkailtu kunnialla loppuun asti! Ei voi muuta sanoa, kuin että aivan mahtava festariviikonloppu on takana! Kuitenkin sitä varsinaista festaripostausta saatte vielä odottaa. Kuvia kertyi aika huima määrä, joten niiden läpikäymiseen menee hetki jos toinenkin. Voisin nyt tähän vain hehkuttaa kuinka kivaa meillä oli festareilla ja, että meininki oli mitä huikein ja esiintyjät mitä parhaimmat! Mutta säästän ylistyssanoja siihen varsinaiseen postaukseen ja kerron teille nyt hiukan meidän kesälomasuunnitelmista!

Toi mun kaksilahkeinen siis pitää kaksi viikkoa lomaa, ja itse sain viikon kesälomani sattumaan juuri samaan aikaan. Mulla on ollut hirveä halu päästä reissuun, olipa se sitten Suomen rajojen sisäpuolella tai ei, niin silti. Aikani selailtua erilaisia vaihtoehtoja ja lopulta todettua itseni ihan hölmöksi ''miksi en aiemmin tajunnut'' -fiiliksin ajauduin booking.com -sivuston kautta varaamaan meille hotellin Pärnusta! Reilu viikko sitten varattiin myös laivamatkat Tallinnaan, josta me ajetaan omalla autolla Pärnuun. Ja nyt enää vajaa kaksi viikkoa ja me ollaan niin lomalla! Nyt kysyisinkin teiltä, ootteko te käyneet Pärnussa? Mielelläni kuulisin kokemuksia ja vinkkejä :-)

4 kommenttia:

 1. Söpöt lasit ja vielä söpömpi sinä :)) Ihanaa kun pääsette yhdessä reissuun.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti, kiitos Irene ♡ mun mielestä on myös ihanaa kun päästään yhdessä lähtemään!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia koko blogi täynnä! :) Hih, tykkään kyllä niin paljon koko blogista että jään kyllä ihan lukijaksi asti! ♥

  Olis tosi kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö? :)
  ❤:llä Master of your own life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hurja miten ihana kommentti! <3 kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan ;)

   kurkkaan ehdottomasti siunkin blogin :p

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥