28. heinäkuuta 2014

LAST WEEK


Marjat, ehkä parasta kesässä! Varsinkin ne suomalaiset. Kuvan mustikat on muistaakseni Puolasta, mutta oli nekin ihan hyviä. Suomalaiset mustikat oli torilla vielä niin pirun kalliita ja niin kovin pieniä, joten saivat myös jäädä sinne. Ja entäs mansikat sitten, niitä tuli napsittua pitkin viikkoa. Täytyy varmaan vielä ainakin se yksi laatikko käydä ostamassa, jotta saa talveksi taas pakkaseen.


Kyllästyin lipaston päällä oleviin mustiin pieniin koreihin, joten päätin tilata H&M Homesta yhden ison, jonka täytin pelkillä hiustuotteilla mitä lipaston päällä olevassa korissa oli. Tämmöinen ratkaisu ainakin toistaiseksi.


Jälkiruoka vadelmista ja rahkasta. En yleensä saa maitorahkaa alas, enkä ole löytänyt mitään hyvää sen seuraksi, jottei se maistuisi niin kuivalta :-D Tämä kuitenkin oli hyvää. Sekoitin blenderissä vadelmia ja maitorahkaa ja lisäsin vielä jäisiä vadelmia sekoittamisen jälkeen. Erittäin hyvää!


Toissa viikonloppu sekä osa viime viikosta me vietettiin mun appivanhempien luona. Lähinnä taidettiin lähteä karkuun meidän tulisen kuumaa kämppää, heh. Saatiin nauttia mun töiden ohella ihanasta auringosta, ulkosaunasta, grillailusta, niitä mansikoita unohtamatta. Käveltiin nurmikolla paljain jaloin, kuunneltiin ukkosen jyrinää ja ikkunasta katsottiin autojen kattoihin osuvia vesipisaroita. Katsottiin enemmän ja vähemmän telkkarista ruokaohjelmia ja syötiin myös pitkästä aikaa muikkuja! En muistanutkaan kuinka hyviä ne on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥