29. syyskuuta 2014

BLOGGAAJIEN TRENDI-ILTA

Ihanaa aurinkoista maanantaita tyypit! Tulin hiukan kertomaan teille kivasta perjantai-illasta! Perjantaina illalla oli tiedossa Sokoksen järkkäämä trendi-ilta meille Joensuulaisille bloggaajille. Odotin iltaa innoissani ja olinkin pyytänyt mukaani Karoliinan. Ilta kuudelta saavuttiin BePop Streettiin yllättävän isolla porukalla. Olin oikeasti luullut meitä olevan paljon vähemmän tulossa, joten oli todella positiivinen yllätys, että tältä suunnalta bloggaajia löytyykin enemmän kuin mitä meitä tuolla facebookin ryhmässä on. :)

Illan aikana kuulimme syksyn muodista niin vaatteissa, hiuksissa kuin meikeissäkin. Sisällöltään koko ilta oli erittäin kattava ja saatiinkin paljon uutta tietoa edellisten lisäksi kaikilta osa-alueilta. Nuden huulimeikin tekeminen mallille, oli mun mielestä todella kiva, sillä itse arastelen räikeää huulimeikkiä ja yleensä huulilleni päätyykin vain huulirasvaa. Jospa tämän tutorialin innoittama saisinkin loihdittua itselleni jotain muuta ;) Vaatteiden osalta nähtiin Espritin ja Sokoksen valikoimaa ja taisinkin bongata sieltä muutaman kivan jutun!


Halukkailla oli myös mahdollisuus pikakampaukseen sekä kynsien lakkaukseen. Todella kiva lisä, ja upeita kampauksia ja kauniita mattapintaisia kynsiä saikin ihailla loppuajasta! Meille tarjottiin alkumaljojen lisäksi erittäin hyvät drinkit kaikkine sokerireunoineen ja marjoineen, oli nimittäin hyvää! Harmi vain, että nimeä tälle drinkille ei ainakaan mun tiedoista löydy. Oli myös mahtavaa nähdä näitä kanssa bloggaajia kasvokkain, harmi ettei ihan jokaisen kanssa ehtinyt jutella, mutta jospa tämmöisiä iltoja tulisi lisää, niin päästäisiin tutustumaan paremmin. ;) Pieneksi muistoksi illasta saimme kaikki Espritin laukut, sekä Sokoksen kosmetiikan puolelta kivoja testereitä muutamista tuotteista! Mulla ainakin oli kivaa, toivottavasti teillä muillakin paikalla olleilla! Iso kiitos myös Sokoksen henkilökunnalle, sekä muille järjestäjille!

8 kommenttia:

 1. oli kyllä tosi ihana ilta, ja tosi kivasti oot saanut taltioitua fiilikset myös kameran avulla! :-) ja tosi kiva oli kyllä tutustua ja muutama sana vaihtaa, jospa jatkossa ehdittäisiin tutustua lisääkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Eiköhän me ehditä tutustua ;)

   Poista
 2. Oih, kuulostaapa kivalle illalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se juuri olikin, huippua että se välittyy myös muille näiden kuvien perusteella! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia kyllä onnistuit räpsimään! Oli kiva ilta ja ihana oli nähhä <3

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä kiva ja onnistunut ilta! :)<3 tilat vähän tietenkin rajoitti kunnolla kaikkien kanssa juttelemista (esim. Sun ka ssa en juurikaan kerinny jutella, harmi:s) mut muuten todella kiva ilta!
  Toivottavasti päästää vaikka joensuun poppoola syömään tai jotain pian ja tutustumaan kaikki toisiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niimpä :/ Mutta kiva ilta oli :)
   Eiköhän me päästä, sen verran aktiivista porukkaa ollaan ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥