4. lokakuuta 2014

SYYSKUUN VIIMEINEN SUNNUNTAI

Lokakuuta mennään jo kovaa vauhtia eteenpäin. Viime päivät ovat olleet yksinkertaisesti niin täyteen buukattuja, jottei aikaa koneella istumiseen ole todellakaan jäänyt! Mutta palataan nyt kuvin ja sanoin viime sunnuntaihin.

Me lähdettiin poikaystävän kanssa mun kotikotiin, josta sitemmin ulkoilemaan Teerisaareen isommalla porukalla. En ollut koskaan käynyt kyseisessä paikassa, mutta näin syksyllä ainakin aika kiva paikka viettää kaunista syyspäivää! Ensin me grillattiin makkaraa, sillä siihen aikaan päivästä alkoi jokaisella maha kurnia, heh. Juotiin myös kahvia ja kaakaota. Nam, lämmintä kaakaota viileässä säässä ulkona! Tarkoitus oli myös kerätä pihjalanmarjoja kotitekoista viiniä varten ja saatiinkin kasaan pari sankollista. Milloinkohan päästään maistamaan?! Päivä jatkui sitten leffan katsomisella, joka kylläkin jäi hiukan kesken mun ja poikaystävän osalta, sillä lähdimme viemään serkkuani kotiinsa.
Kokonaisuudessaan hirmuisen kiva ja rento sunnuntai! Tämmöisiä päiviä lisää, kiitos.

Nyt mun täytyy kyllä alkaa valmistautumaan pienen ihmisen nimenantojuhlaa varten, joten tässä tulisi aika paljon fiiliskuvia kyseiseltä reissulta!
Palataan taas ja viettäkääs tyypit kiva viikonloppu! :*6 kommenttia:

 1. Onpa ihania syksyisiä fiilistelykuvia<3 mullakin on hirveä hinku päästä luontoon kuvailemaan :) ja mikä ihana koiruli kuvissa<3 ihanaa viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Syksyn ruska on niin kaunista aikaa kuvailla ulkona! Aw, Salli on kyllä ihanan kuvauksellinen koira <3

   Poista
 2. Oi ihana tunnelma näissä kuvissa! Ja miten suloinen hauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana kommentti! <3 Kiitos! :)

   Poista
 3. Ihanan syksyisiä kuvia! Ja toi koira on vaan niin suloinen!!♥♥

  ♥: http://petrajanica.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, syksy on nyt parhaimmillaan! :) Salli on kyllä niin söpönä aina kameran edessä <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥