17. joulukuuta 2014

ANTIIKINRUSKEAA

Heipat tänne teille! <3 

Äsken tuntui kuin olisimme syöneet kunnon kynttiläillallisen, vaikka todellisuudessa sitä se ei ollut lähimainkaan. Poikaystävä luki Aku Ankkaa ja itse selasin instagramia ja lautaselta löytyi kanaa ja nuudeleita. Todellinen kynttiläillallinen vai mitä?

Tunnelma on tärkein, aina. Mummini kävi tänään pikaisesti luonani päivällä ja hänellä oli mukanaan iso pussi. Pussista paljastui todella iso paketti, jollaista en ole saanut vuoden nakki ja muusi jälkeen. Halasimme ja mummini kehotti avaamaan paketin ennen aattoa, jotta ehtisin nauttia siitä pidempään. Ajattelin aluksi odottaa viikonloppuun, jotta oltaisiin edes vähän lähempänä aattoa. Mutta en jaksanut malttaa mieltäni edes paria tuntia ja paketin aukaistuani sainkin huokaista syvään. Miten upea lahja!

Kyntteliköt on yksi juttu joulussa, mutta meille omaan kotiin en sellaista ole halunnut. Ensinnäkin monesti kyntteliköt ovat ulkonäöltään kovin tylsiä ja toisekseen väriltään jotain punaista tai vastaavaa. Kumpikaan ei oikein ole natsannut meille kotiin. 

Tämä yksilö kuitenkin on kaikkea muuta. Väriltään antiikinruskea, joka sopii yllättävän hyvin meidän keittiöön, mistä vielä puuttui joulutunnelma. Lisäksi kynttelikkö on näyttävä!

Mitä mieltä siellä ollaan tästä? :)

8 kommenttia:

 1. mäkään en oo jotenkin koskaan pahemmin perustanut kyntteliköistä, mun mielestä ne ei vaan jotenkin oo niin kivoja. en oikeen tiiä mikä siinä tökkii.

  mut tää on aivan ihana!!! ♥ tuollaisen voisin heti ottaa itsellenikin :-) tuollainen antiikkimainen ulkonäkö on tosi suloinen, ja nuo koristehelmet kruunaa kynttelikön :) tää on kyllä upein mun näkemä kynttelikkö! pitää itsellekin alkaa jostain vastaavaa metsästää viimeistään ensi jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä todella upee ja eikä yhtään sellanen perinteinen !:) Suosittelen, yllätyin kuin paljon tämmönen valasee mut kuitenki et se on sellanen hempee valo :)

   Voisin niin kuvitella tommosen siihen sun kämpän ikkunalaudalle ku eikös siin oo sellanen sullakin? :')

   Poista
 2. Kaunis! Kotona on aika ollut perinteinen puinen, mutta itselle Se ei sopisi. Tämän tyylinen olisi sopivasti erilainen ja elegantti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Oon ihan samaa mieltä siun kanssa! :)

   Poista
 3. Vaau, mikä kynttelikkö! :O Upea kuin mikä, kelpais tännekin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaw kiitos Milla kommentista! Tää on kyllä todella upea ilmestys ♡

   Poista
 4. sulle on haaste mun blogissa! :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/2014/12/feels-like-christmas.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥