4. joulukuuta 2014

TUOTEILTA TIMANTTISILLA

Helouu! Noin kuukausi sitten sain Timanttisten Tiialta viestiä kiinnostaisiko meitä Joensuulaisia bloggaajia osallistua heidän järjestämään koruiltaan. Ja tästä ajatus kehittyi niin pitkälle, että reilu viikko sitten postiluukusta tipahti kutsu Timanttisten tuoteiltaan. Vihdoin nyt maanantaina kokoonnuttiin muiden bloggaajien kanssa Timanttisille, jossa oli erittäin lämmin ja ihana vastaanotto. Ilta alkoi alkumaljoilla, jonka jälkeen kuulimme pienen esittelyn illan pääteemasta Pandorasta. Pandora oli ennestään jo mulle tuttu, mutta oli kiva kuulla siitä kuitenkin vähän syvällisemminkin ihan asiantuntijan itsensä kertomana. Meille myös jaettiin jokaiselle pieni gift bag, joka sisälsi  suloisen muistikirjan, hopean kiillotusliinan, kynän, kynsiviilan ja Pandoran rannekorun, johon pääsee sitten rakentamaan omanlaistaan korua :)

Alin kuva Enniltä.

Pandorahan on siis rannekorukonsepti, mutta saatavilla on myös kaulakoruja, korvakoruja ja sormuksia. Pandoran korut valmistetaan aidoista materiaaleista ja viimeistellään käsin, joten kyseessä on erittäin laadukas tuote, mutta silti edullinen. Tästä pääsette tutustumaan Pandoraan hiukan tarkemmin, klik! Lisäksi pääsimme tutustumaan lähemmin myös suosittuihin Daniel Wellingtonin sekä Michael Korsin rannekelloihin. Ah, onhan ne niin upeita kaikki!


Illan aikana myös arvottiin Pandoran jouluinen hela meidän paikalla olleiden kesken ja arpaonni suosi tällä kertaa Emmiä. Itse käytin hyväkseni ennakkoon aloitetun veroalen ja ostinkin omaan Pandoran rannekoruuni ensimmäisen lukkohelan, joka sopii kyllä niin täydellisesti niihin muihin heloihin, jotka kesällä koruuni ostin.

Kuva Enniltä.


Tarjoiluksi Timanttisten tytöt olivat tehneet tuulihattuja makealla sekä suolaisella täytteellä, sekä näin joulun alla tuulihattujen lisäksi oli myös suklaata. Tuulihattujen suolainen täyte oli kyllä niin hyvää, että kyselinkin heti Tiialta, mitä siinä on. Heh! 
Meitä oli myös ajateltu valokuvauksenkin suhteen niin kivasti, että yhteiskuvia varten oli laitettu kuvaustausta. Sitä taidettiinkin vuorotellen käyttää aika ahkerasti. Ja vihdoin saatiin se koko porukan yhteiskuvakin, mikä on jäänyt jokaisella tapaamiskerralla ottamatta <3

Ihana Jenni <3

Suloiset Aleksiina ja Jenni <3 Kuva Aleksiinalta.

Koko upea porukka <3 Alin kuva Enniltä.

Liikkeen puolelta ilta oli niin ihanasti toteutettu, että voi vain ihailla ja kiittää! Iso kiitos siis Timanttisille, Pandoralle sekä kaikille paikalla olleille kanssabloggaajille <3 Ilta oli ihan mahtava!

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva ilta oli kaikenkaikkiaan! <3 toivottavasti näitä tulee pian lisää :) meil on hyvä porukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva ilta! ♡ Nimenomaan!

   Poista
 2. oli kyllä niin kivaa jälleen!! :) ihana päästä näkemään blogijuttujen merkeissä, ja ihana olisi kyllä nähdä muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään joku päivä tai ilta käymään vaikka kahvilla, ois niin kivaa :)

   Poista
  2. Heii, mieki haluun teidä kaa kaffelle!! ;D <3

   Poista
  3. Mukaan vaan :D ♡

   Poista
 3. Kiitos Roosa kun autoit meitä tuon illlan järjestämisessä :) ♡ Meillekin jäi hyvät fiilikset (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla ja kiitos itselles ♡

   Poista
 4. Toi ois ollut varmaan ihan huippukivaa! :) Ehkäpä miekin ensi kerralla pääsen mukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et nyt päässyt tulemaan, mutta pietään peukkuja ensi kertaa ajatellen :)

   Poista
 5. ihanalta vaikuttaa tuo teidän bloggaaja ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä todella ihana ja onnistunut ilta! :) Kiitos kommentista! :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥