28. joulukuuta 2014

YEAR 2014 - PART 1

Täällä valmistaudutaan jo innokkain mielin uuden vuoden vastaanottoon, ja siksi halusinkin hiukan palata kuluneeseen vuoteen. Viime vuotiseen tapaan kokosin kaikista 12 kuukaudesta omat kollaasinsa, jotka täällä jaan teidän kanssa neljässä eri postauksessa. Tämä vuosi on ollut erittäin tapahtumarikas, oon rämpinyt ojasta allikkoon ja sieltä aina takaisin pinnalle. Asioilla on aina tapana järjestyä, joskin se vie aikaa. Onneksi mulla on rakkaita ystäviä ja tukeva perhe ympärillä, joihin on voinut ja voin jatkossakin tukeutua vaikean ajan tullen. Vuoteen on mahtunut myös niin paljon ilon hetkiä, joita muistellaan varmasti hymyssä suin vielä monen vuodenkin päästä <3

TAMMIKUU... olin kolme viikkoa sairaslomalla ja näin ollen aika voimaton koko kuukauden ajan, meidän uusi juuri valmistunut keittiö tuotti kuitenkin suurta iloa ja sairastelun ohella jaksoin leipoa pariinkin kertaan, Karoliina vieraili luonani miun sairasteluista huolimatta <3, opinnäytetyötä tuli väsäiltyä myös hiljalleen, sillä deadline työllä oli helmikuun lopulla!

HELMIKUU... Palailin kouluun pikku hiljaa sairaslomaltani, tein ensimmäisen oikean juhlakampaukseni veljeni tyttöystävälle wanhojen tansseihin, tanssit kävin katsomassa ja kuvaamassa, löydettiin uudet tuolit ruokapöydän ympärille, olin vielä liikuntakiellossa pitkän sairastelun jälkeen, löysin uuden lempparituotteen TBS:n vitamin E sarjasta, ostettiin uusi läppäri entisen heittäessä hanskat tiskiin, käytiin grillailureissulla poikaystävän lapsuuden grillikodalla.

MAALISKUU... Juhlittiin Karoliinan kanssa meidän synttäreitä railakkaissa tunnelmissa, toin kevään myös kotiin raikkaan sävyisillä kukilla, tutustuin uusiin hiustuotteisiin ja harjoiteltiin koulussa erilaisten meikkien tekoa, sain myös lettipidennyksen, joka sitemmin ei osottautunut täysin omaksi tavaksi saada pitkät hiukset, liikuntakieltoni loppui ja yritinkin saada taas kiinni liikunnan tuomasta ilosta, myös ajokortti löysi tiensä lompakkooni moitteettomasti suoritetun inssin jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Nää vuosikatsaus postaukset on kyllä niin kivaa luettavaa! <3 onpa ihana huomata miten usein oon vuoden alussa päässy siellä käymään.. <3 nyt on taas ikuisuus.. Oon kyllä sitä mieltä että maaliskuussa juhlitaan taas meidän synttäreitä!! Oli nimittäin kivaa viimekskin :D <3!

  Yllätyin siitä, että teidän keittiörempan valmistumisestakin on jo noin pitkä aika! Mihin tää aika katoaa :o Innolla odottelen jatko-osia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävit tosi usein vielä vuos sitten! :D <3 Joo ehdottomasti juhlitaan, kannatan ehottomasti tätä :D haha <3

   Joo mieti, vuos sitten täällä oli hirmunen remppa käynnissä! Nyt ei onneksi, niin saa rauhassa asua :)

   Poista
 2. Vuosikatsaukset on niin ihania, lukijalle ja itselle! Niistä tulee tosi positiivinen fiilis, kun näkee, miten paljon hienoja asioita on mahtunut toisen vuoteen :) Lisäksi niitä on hauska lukea itse myöhemmin, koska asiat unohtuu yllättävän helposti ja tämänkaltaisten postausten avulla muistot pysyy tallessa ja palautuu helposti mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä! :) Näitä tehdessä tulee sellanen tavallaan tosi onnellinen ja kiitollinen olo, että on ottanu kuvia, joista ne muistot palautuu mieleen! Ja näihin on aina kiva palata myöhemmin :) Kiitos kommentista Emma <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥