31. joulukuuta 2014

YEAR 2014 - PART 4

Helou! Vuoden 2014 viimeinen päivä ja viimeisiä tunteja siitäkin viedään. Eilen mua pelotti tuleva vuosi, mutta tänään oon saanut hiukan vastauksia pelottaviin asioihin ja nyt oonkin tämän päivää ollut hyvin luottavaisin mielin. Olen päättänyt jättää tämän vuoden murheenkryynit taakseni ja aloittaa rohkeasti ensi vuoden mukanani iso kasa ilonaiheita!

Tässä nyt katselen ikkunasta kaupungin järjestämää ilotulitusta ja kohta olisi tarkoitus suunnata ystävämme luo viettämään iltaa pienellä, mutta sitäkin paremmalla porukalla! Mukana totta kai ilojuomat sekä muutama raketti ;)

LOKAKUU... Suvun nuorimmainen sai ihanan nimen, vaihdoin kulmakynän kulmaväriin enkä usko paluuta kynään olevan, maisemat muuttuivat syksyisemmiksi, kynttilät lämmittivät mieltä joka ilta, tilasin vihdoin täysin omannäköiseni kalenterin, käytiin Joensuulaisten bloggaajien kanssa Kerubissa syömässä hyvät burgerit, kauan haaveilemani koruteline löysi vihdoin tiensä ja paikkansa lipaston päältä, ostin ensimmäisen collegepaidan.

MARRASKUU... Isänpäivää juhlittiin sisarusten ja isän kesken isäni luona, korkkasin glögikauden kynttilöiden valaisemassa kodissa, ostin kauan halutun hajuveden, pidettiin siskon kanssa piparitalkoot, pidin uudesta työstäni, saatiin lunta useammankin kerran mutta aina se suli pois, sain ostettua kaikki joululahjat läheisilleni, olin todella onnellinen ja kiitollinen tukeville ystävilleni ja poikaystävälleni. <3

JOULUKUU... Vietettiin Tiian kanssa tyttöjen iltaa viinilasien äärellä, kävin Timanttisten järjestämässä tuoteillassa, ihailin lumisia, kuuraisia puita, jotka saivat maiseman näyttämään upealta talven ihmemaalta, saatiin pysyvä lumi aatonaattona, ihana air wick-kynttilä oli iltojen piristys, jouluaattoa vietettiin läheisimpien ja rakkaimpien ihmisten kanssa, pyhinä tuli katsottua elokuvia ja käytiin toivottamassa hyvät joulut myös miun isovanhemmille. <3

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin onkin hyvä päättää tämä vuosi. Pitäkää oikein kivaa ja nauttikaa, vuosi vaihtuu vain kerran vuodessa ;) Pitäkää huolta toisistanne, ihailkaa kimaltavia raketteja ja uskokaa parempaan uuteen vuoteen! <3 Niin miekin aion tehdä.

SUPER KIVAA, RAILAKASTA JA ILONTÄYTEISTÄ  UUTTA VUOTTA KAIKILLE RAKKAILLE LUKIJOILLENI <3

4 kommenttia:

 1. hyvä päätös olla murehtimatta tulevaa, asioilla on tapana järjestyä! ♥♥ ihanaa alkavaa vuotta roosa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut niin asiaa! <3 Kiitos samoin Jenni <3

   Poista
 2. tykkään kyllä tosi paljon näistä sun kuvista:) ihanaa tulevaa vuotta sullekin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana kommentti, kiitos paljon ♡

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥