19. tammikuuta 2015

WEEK 3

Aurinkoiset moikat! Mikä onkaan ihanampi tapa aloittaa viikko kuin lähteä pirteään aurinkoiseen pakkasaamuun pienelle kävelylle hyvän ystävän kanssa ja palata sieltä kotiin lämpimään suihkuun? Täydellistä ettenkö sanois. Miten teidän viikko lähti käyntiin? :) Palataan kuitenkin näiden kuvien myötä hiukan viime viikkoon, joka myös sisälsi kivoja lenkkejä koirakaverin kanssa sekä paljon ystäviä ja kivaa laatuaikaa poikaystävän kanssa <3

Tiistaina suuntasin tämmöisessä rennossa asussa kohti keskustaa moikkaamaan ihanaa ystävääni ensin Arnoldsin ruokaisampien leipien parissa ja myöhemmin Houkutuksessa lämpimien juomien äärellä. En yleensä juo mitään kahviin liittyvää, mutta nyt tein poikkeuksen ja otin valkosuklaa-kardemumma laten, joka yllätti positiivisesti! 

Pienoinen karvaturri majaili mun seurana koko viikon ja lumisateesta ja muusta huolimatta käytiin joka päivä hiukan pidemmällä kävelyllä! Pari kertaa poikettiin myös käymään koirapuistossa moikkaamassa muita koirakavereita. Harmi, ettei tämä mun pieni oikein ymmärrä, että muiden koirien kanssa voi leikkiä sen sijaan, että niitä tuijottaisi kuin hölmöjä :D <3 // Parasta kanasalaattia sitten pitkään aikaan! // Keskiviikkona treffasin Kristaa kahvittelujen merkeissä ja nopeasti vierähti pari tuntia jutellen kaikkea! Ystävät on parhautta <3

Salli on niin huippu kun se aina kuuntelee niin tarkkaan rappukäytävästä kuuluvia ääniä ja on niin innoissaan kun meidän ovi aukeaa poikaystävän tullessa töistä! <3 // Lauantaina vietettiin laatuaikaa poikaystävän kanssa! Käytiin Bar Playssä katsomassa Liigaa sekä syömässä kaupungin parhaat ranet. Illalla rentouduttiin kotona leffan ja herkkujen parissa. Teki niin paljon mieli irtokarkkeja ja mäkkärin mansikkapirtelöä!

Lenkkiselfie sunnuntailta! Poikkeuksetta jokainen päivä sisälsi jossain määrin lenkkeilyä ja oonkin todella iloinen siitä jos tapa tulisi jäädäkseen. // Paljon vietin myös aikaa tietokoneella niin blogijuttujen parissa, kuin myös kasaten uutta soittolistaa spotifyyn! // Jo pidemmän aikaa oon aloittanut aamuni smoothiella, tietysti jokaisena aamuna hiukan erilainen variaatio suurinpiirtein samoista aineksista. Kuvan smoothiessa vadelmaa, lehtikaalia, pinaattia, banaania, chian siemeniä, maitorahkaa sekä appelsiinimehua.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥