13. helmikuuta 2015

KEVÄT FIILISTÄ

Ihanan aurinkoista perjantaita! Mun piti julkaista ensin yksi toivepostaus, mutta koska oon niin fiiliksissä tuosta ihanasta keväisestä säästä, niin ajattelin jakaa teille fiiliskuvia meidän aamuiselta lenkiltä! Melkein ensin skipattiin noi maisemat, mutta onneksi huomasin valmiiksi tampatun polun menevän ihan joen rannassa ja koska Salli tarvitsi jotain mielenkiintoa lenkkiin, tehtiin u-käännös, jotta päästiin rantaan!


Ihana hiljaisuus vallitsi tuolla, vaikka tavallaan yhä oltiinkin keskustassa. Lintujen laulu oli ainut ääni mikä korviin kantautui. Niin rauhallista! Nautittiin auringosta, joka lämmitti jo kivasti. Välillä ihan piti pysähtyä ja laittaa silmät kiinni, jotenkin niin rentouttavaa oli kävellä tuolla! Sallikin tykkäsi saadessaan olla vapaana ja tepastella menemään oman mielensä mukaan.

Tämmöisiä aurinkoisia päiviä lisää kiitos! Nyt mun täytyy alkaa hiukan laittautua, sillä seuraavaksi suuntaan ensin käymään pikaisesti kaupoilla, ja sieltä kampaajalle! Oon niin innoissani, mutta silti hiukan hirvittää, palataan taas! <3

6 kommenttia:

 1. Oi, ompas siellä kaunista! <3 Aivan ihanaa, kun aurinko taas viitsii näyttäytyä pitkästä aikaa! Heti hymyilyttää enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule sanoppa jo muuta!! Aurinko saa aina hymyn huulille! :) <3

   Poista
 2. ihania keväisiä kuvia♥ heii mitä tapahtuu, miksi meet kampaajalle?! meetkö ihan leikkuuttaa hiuksia siis vaan vai otatko kampauksen jotain juhlaa varten? :)) ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin värjäyttämässä sekä leikattiin myös huonot latvat pois! :) Hihiii! Kiitos samoin hyvää viikonloppua! <3

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia! Mäkin oon niin onnellinen kun on vähän kelit lämmenny. Harmi kun kylmyys vissiin palaa takaisin nyt näin viikonlopuksi >_<

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voi eii, toivottavasti ei kuitenkaan hirmuisen kylmä tule! :(

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥