6. helmikuuta 2015

UUSI SÄNKY

Heippa ja huippua perjantaita! <3 Nyt on neljä yötä uudessa sängyssä takana ja olisikin vihdoin aika esitellä teille tämä meidän kodin uutuus! Ensin ajattelin tarinoida teille vähän sängyn merkistä, mutta se tuskin kaikkia kiinnostaa. Joten siis sänkymme patjoineen päivineen on merkiltään Permafit (klik!) ja halukkaat voivat käydä linkin takaa lukemassa millaisesta suomalaisesta merkistä on kysymys. ;)

Me päädyttiin lopulta massiivisempaan runkopatja sänkyyn (muita vaihtoehtoja: light-versio runkopatjasta sekä jenkkisänky) ja ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä! Ensimmäisenä iltana mulla oli hiukan vaikeuksia nukahtaa, mutta jo nyt sänky tuntuu omalta ja nukahdan yhtä nopeasti kuin aina ennenkin.


Jalkoja me ei olla sänkyyn vielä laitettu kiinni, eikä varmaan ihan heti ollakaan laittamassa, sillä meistä se on hyvä ilmankin. Ostotilanteessa tilattiin rosteriset metallijalat, mutta meille toimitettiinkin puiset tummanruskeat jalat, jotka lopulta päätimme pitää. Ne sopivat erittäin hyvin noihin meidän yöpöytiin, sillä ovat sävyltään täysin samat. 

Sänky on tarpeeksi näyttävä, juuri sellainen kuin mitä mielikuvissani olin toivonutkin! Nyt mulla onkin haaveissa saada sängynpääty. Mietin jopa tekeväni sellaisen itse! Muutenkin voin nyt hyvillä mielin alkaa etsimään uusia verhoja, sillä eihän nuo ruskeat enää millään sovi tuonne. ;) heh. Mutta mitäs mieltä siellä ollaan sängystä näin ulkonäöllisesti? :)

8 kommenttia:

 1. Hei, ootko saanu mun sähköpostiviestin arvonnan voittamisesta?? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun huomautit, puhelin ei jostain syystä nyt ilmoittanut uudesta s.postista! Vastailin sulle :) Apua, en oo koskaan voittanut mitään :D <3

   Poista
 2. Aivan ihana sänky! Vähän samaa tyyliä kuin meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sänky miellyttää siun silmää :) !

   Poista
 3. oi mikä sänky, toi on kyllä niin täydellinen :-) ihanan massiivinen, ja varmasti sängynpääty ois upea tuon kanssa! tee ihmeessä ite, ja sitten tänne jotain ohjetta tottakai ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Näin olin vähän itekin kaavaillut ;) On vain niin vaikea päättää millainen pääty ois hyvä! :D

   Poista
 4. Tämä on kyllä huippu, hyvännäköinen sänky ja todellakin kannattaa satsata, kun kestää niin kauan! :) Pitäisi varmaan meidänkin käydä jossain välissä sänkyjä katselemassa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Kannattaa ehdottomasti, koska se on kuitenkin monen vuoden satsaus, vaikka kirpaiseekin hetkellisesti :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥