11. toukokuuta 2015

MOTHER'S DAYOikein ihanaa eilistä äitienpäivää jokaiselle ihanalle äidille, erityisesti vielä sille omalleni <3 Meillä meni eilinen päivä kokonaan kyläillessä molempien äitien sekä mummien luona. Kaikissa neljässä paikassa (huh osa jäi vielä käymättä!) oli herkkuja ja muuta syömistä yllinkyllin ja loppuillasta me vierittiinkin kotiin mahat täysinä. Omalle äidilleni olin lauantaina päivällä siskoni kanssa leiponut juustokakkua sekä juustopiirakkaa, vaikka hiukan ehkä tuotti vaikeuksia pitää tämä yllätyksenä sillä äidiltäni sateli viestejä, hänen pähkäillessä mitä hän tarjoaa meille :D ''ei tarvii mitään, me ollaan jo ihan täynnä herkkuja'' meni onneksi läpi ja yllätyksenä nämä meidän leipomukset myös säilyivät! Kaiken kaikkiaan oikein ihana päivä läheisten ihmisten seurassa. <3

Miten te vietitte äitienpäivää?

2 kommenttia:

  1. Vauu, tuo kolmas kuva on aivan upea! <3 Kaunis olet! Meillä meni äitienpäivä autossa, kun tultiin takasin kotiin Helsingin suunnilta. Ei kyllä haitannut yhtään, mukavaa oli matkustaa perheen kesken ja nopeastihan se matka meni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla <3 Automatkat on kyllä hyvällä porukalla kivoja! :) Kiva kuitenkin että matka taittui nopsaan ja pääsitte ilmeisesti turvallisesti kotiin :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥