7. heinäkuuta 2015

FIILIKSISSÄ

Ihana Oriflamen tapahtuma takana päin! Puistossa kivat alkulämmittelyt, josta lähdimme joko juoksu- tai kävelylenkille. Itse olin ajatellut juoksulenkkiä ja sinne myös lähdin, mutta kovan kovan kylkikivun takia oikaisin aika pian takaisin muiden jatkaessa suunniteltua reittiä pitkin. Lenkkien jälkeen tarjolla oli kolmenlaista shake-juomaa sekä välipalapatukoita. Kiva ilta kivalla porukalla! Edes pieni vesisade ei haitannut, eikä tainnut masentaa kenenkään mieltä :)

Mutta! Meidän reissu lähenee kovaa vauhtia! Lauantai aamuna laiva lähtee kohti Tallinnaa, josta autolla suunnataan Pärnuun. Kuten viimekin kesänä tehtiin. Tosin tällä kertaa ollaan myös yksi yö Tallinnassa, lähinnä ehkä mun toiveesta ja haaveesta parempiin shoppailumahdollisuuksiin :') -Ja no kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

On niin kiva lähteä reissuun! Pieni breikki tähän työntäyteiseen arkeen. Ja koska Pärnu on ennestään jo tuttu paikka, niin aikaakaan ei mene liikaa sellaiseen turhaan pyöriskelyyn ja miettimiseen. Muisteltiin jo niitä hyviä ruokapaikkoja, joissa on nyt myös ehdottomasti päästävä käymään. Viime kesänähän kaupungin keskusta jäi suurimmaksi osaksi näkemättä, joten siellä täytyy nyt ainakin käydä kävelemässä! Kytätään joka päivä sääennusteita, vaikka päätettiin ettei masennuta vaikka sataisi vettä taivaan täydeltä.

Tämmöiset pikafiilistelyt tulevasta reissusta. Palataan taas pian :*

2 kommenttia:

  1. oiii kuulostaa niin ihanalta, huippukivaa reissua!! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥