19. elokuuta 2015

HELLEPÄIVIEN ASU

Hey you! Yksi mun luottoasu näille yhtäkkiä ilmaantuneille hellepäiville on ollut ehdottomasti valkoiset shorsit ja musta kimono! En tänä vuonna ole edes ostanut uusia shortseja ihan vain siksi, koska kelit ovat olleet niin surkeat tämmöiselle vilukissalle. Onneksi. Sillä muuten nämä valkoiset yksilöt olisivat varmaan jatkaneet kaapin perällä lymyämistä, olivathan ne siellä olleet pölyttymässä jo vuoden päivät. Kaivoin ne kuitenkin yksi kaunis päivä kaapista, kun oltiin lähdössä Kesälatoon syömään. Sen jälkeen tämä samainen asu onkin päätynyt hädän hetkellä päälle useammankin kerran.

Huomaamatta pidempi hiljaisuus blogin puolella on tehnyt tehtävänsä ja tänne olikin tosi kiva nyt palata. Ihanaa on myös pitkästä aikaa lukea useammat lemppariblogien postaukset läpi, pahoittelut etten ole edes ehtinyt kommentoimaan :*

Viime aikoina oon paiskinut töitä, juhlinut ihania häitä, käynyt ripsihuollossa, lellinyt mun koiralasta, lenkkeillyt ja innostunut siitä taas uudelleen, odottanut malttamattomana Karoliinan muuttamista takaisin Joensuuhun, yrittänyt tsempata muita Oriflamelaisia, pitänyt kauneusillan, käynyt elokuvissa ja ulkona syömässä niin poikaystävän kuin työporukankin kanssa, haaveillut omasta autosta, yrittänyt löytää kalenterista ylimääräistä aikaa, ihastunut uusiin hiustenhoitotuotteisiin, tottunut aikaisiin herätyksiin, nauttinut pilvettömästä taivaasta ja suunnitellut aloittavani syyskuun alussa 12 viikon hyvinvointiohjelman. Mitä teille kuuluu? <3

8 kommenttia:

 1. Ihana muru, kohta oon siellä jo!! <3 tänään just mietinkin, että siulta ei oo hetkeen tullu postausta! Nyt oli pakko päästä heti lukemaan, vaikka olin jo unille käymässä :D hyvin käy nuo shortsit kyllä: hyvä löytö vaatehuoneesta!

  Ps. kiva et sie oot tottunu aikasiin herätyksiin! Miulta se ei näköjää onnistunu koko kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wihii nyt sie oot jo täällä! <3

   Poista
 2. Ihana tulla lueskelemaan blogeja ja saada kuulumispläjäys sulta:) Täälläkin on ollut niin kiirusta ettei oo ehtinyt lueskella oikein blogeja saatika sit kommentoimaan! Sitä ne kesäkiireet teettää:) Ja ihana fiilis kyllä palata aina pienen hiljaisuuden jälkeen ♥ Kauniit kuvat ja asu vaikuttaa mahtavan rennolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihanaa kun jaat samoja fiiliksiä! :) Kiitos Kata <3

   Poista
 3. Tänä kesänä ei ole kyllä shortseja tarvittu - ainakaan niitä, jotka viime vuonna tuli ostettua alennusmyynneistä, että niitä voi sitten ensi kesänä käyttä.. Mutta tuo hyvinvointiohjelma kuulostaa mielenkiintoiselta, siitä varmaan tulee blogiin jonkinlaista juttua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo! Voisin siitä tehdä juttua blogiin :)

   Poista
 4. Shortseja ei todellakaan ole tänä kesänä tarvittu. Muistelen, että yhtenä päivänä olen tainnut olla ilman pitkähihaista paitaa ja farkkuja. :D Mullakin kiinnostaa tuo hyvinvointiohjelma, minkä mainitsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta oon aivan samaa mieltä :D Joo, yritän väsäillä jotakin postausta siitä hyvinvointiohjelmasta :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥