3. lokakuuta 2015

BLOGI-ILTA THE BODY SHOPILLA

Reilut kaksi viikkoa sitten vietettiin blogityttöjen kanssa kivaa iltaa The Body Shopilla! TBS oli mulle entuudestaan jollain tavalla tuttu. Ennen Oriflamen tuotteisiin siirtymistä suurinosa mun kosmetiikasta oli TBS:ltä ja tälläkin hetkellä kaksi luottotuotetta ostan kyseisestä kaupasta.

Meidät otettiin ihanasti tervehtien ja hymyillen vastaan ja heti tulikin olo, että tänne on oikeasti tervetullut! Kun vihdoin kaikki olivat saapuneet paikalle, saatiin alkumaljat ja pientä syötävää. Samalla illan pitäjät esittäytyivät ja myymäläpäällikkö kertoi hiukan yrityksestä itsestään ja sen arvoista ja eettisestä liiketoiminnasta sekä muutaman sanan myös tuotteista ja niiden valmistamisesta. Esimerkiksi, ettei tuotteita testata lainkaan eläimillä! 
 
Illan teemana oli juuri myyntiin tullut Spa of the World -sarja! Tuotteita oli hurjasti ja jokaiselle varmasti löytyy jotakin tästä sarjasta. Tuoksuttelimme näitä herkän tuoksun omaavia tuotteita samalla kun meille kerrottiin hiukan faktoja näistä. Pääsimme myös testaamaan tuotteita käsienhoidon yhteydessä. Olipa hurjan rentouttava hoito, ihana hieronta ja mielenkiintoista oli ihan konkreettisesti kokeilla näitä hienostuneita tuotteita, joissa on parhaimmat luonnon raaka-aineet. Huippu joululahjaidea! ;)

Saimme myös kysellä tuotteista ja testailla niitä niin paljon kuin halusimme. Monet meistä ottivat myös useamman testeripurkin mukaansa, joita täältä liikkeestä saa pyydettäessä. Ihana idea, eipähän tarvitse ostaa mitään silmät sidottuina. Ja mikä parasta, testeriin kirjoitetaan tuotteen nimi ja mahdollinen sävy ja voit myöhemmin mennä purkin kanssa takaisin liikeeseen ja myyjät etsivät oikean tuotteen. Kuinka kätevää, varsinkin tämmöiselle huono muistiselle, joka aina pohtii mikähän sävy siitä meikkivoiteesta mulla olikaan.  Itsekin otin testeriin kosteuttavaa meikkivoidetta ja olenkin sitä nyt pariin kertaan testannut ja voi olla, että tämä purkki on käytävä ostamassa!

Ilta oli kerrassaan ihana! Kosmetiikan parissa on kiva viettää aikaa ja jopa rentoutua ja sulkea hiukan muuta maailmaa ulkopuolelle. Ja ei me täältä pois tyhjin käsin lähdetty, meille oli suloiset lahjapussit, joissa oli jokin näistä Spa of the World -sarjan voiteista sekä näytteet uudesta Oils of Life -sarjasta. Iso kiitos The Body Shopin henkilökunnalle huikeasta illasta sekä myös kanssabloggaajille huipusta seurasta! <3

4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia ja oli varmasti hauska ilta :)! Bodyshopin tuotteet on kyllä ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on ihania, ei voi kuin suositella <3

   Poista
 2. Ajaijaijai! TBS:n suurkuluttaja tässä moi. Pitäis ehdottomasti marssia tuohon Kuopion TBS:lle ja kysäistä josko ois mahdollista järkkäillä meillekin tänne tällainen ilta, sillä mä rakastan Body Shopin tuotteita. Kyllä ois tuollainen ilta niin mun mieleen.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, ilta oli kerrassaan ihana :) ! Ja uskosin et sielläkin järkkäävät mielellään tämmösen illan ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥