26. lokakuuta 2015

#DATENIGHT WITH FRIEND

Reaaliaikaiset moikat! Halusin pitkästä aikaa tulla päivittämään jotain mitä on tapahtunut juuri tänään. Treffailin nimittäin Jenniä! Viime aikoina on ollut vaikeaa saada sovittua yhteistä päivää, jotta voitaisiin nähdä. Nyt sellainen kuitenkin järkkääntyi ja päätettiinkin suunnata testaamaan Joensuun uusi ravintola Fobia! Ennen syöminkejä käytiin nappailemassa asukuvat, vaikkakin pimeys teki siitä aika haasteellista. Tässä hieman esimakua, Jennin kameraan tallentui muut kuvat, joten niitä odotellessa :')
Fobia yllätti positiivisesti! Vaikka ravintola sijaitseekin kauppakeskuksessa ei sieltä kuulunut meteliä ravintolan puolelle ja tunnelma oli oikein rauhallinen. Sisustus oli erilainen kuin muissa käymissäni ravintoloissa ja tykkäsin kyllä hurjan paljon kaikista niistä höyhenlampuista ja tyylikkäästä yksinkertaisuudesta mikä täällä vallitsi. 

Hurjan hauska idea sisällyttää ruokalista lehtiseen, josta löytyy myös tietoa Fobiasta ja mistä se on saanut alkunsa. Jenni tilasi itselleen kasvisburgerin bataattiranskalaisilla ja itse valitsin listalta kanaburgerin ja uskaltauduin myös maistelemaan bataattiranskalaisia! Ruoka oli hyvää - tosi hyvää. Tilattiin myös jälkiruuat ja molemmat päädyttiin mutakakkuun vaniljajäätelön kera. Namm.

Ihanaa oli aloittaa viikko rennosti ja käydä syömässä hyvää ruokaa sekä vaihtaa kuulumiset ystävän kanssa! Saatiin taas nauraa mahat kippurassa sekä myös ihmetellä tätä maailman menoa ja meininkiä. Jenni on kyllä niin huisin hauskaa seuraa, ettei tämmösiä yhdessä vietettyjä hetkiä korvaa mikään! <3

Miten teidän viikko lähti käyntiin? :)

12 kommenttia:

 1. Tuonne on ehkä pakko päästä! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään! :)

   Poista
 2. Oi nam mitä annoksia! Ihan vesi tuli kielelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ihana! Mutta kieltämättä kun näitä kuvia kattoo! :')

   Poista
 3. Nam mitä ruokia ja herkkuja! ♡ kuulostaa tosi kivalle teidän ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, meillä oli kyllä tosi kivaa! :)

   Poista
 4. oho, sähän olit nopee! ;) mutta tosiaan ihana, kun saatiin viimein joku aika passaamaan, että päästiin höpöttelemään ♥ oli niin hyvää ruokaa ja sä oot kyllä ihan parasta seuraa, pusss! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joskus on pakko olla :D aww ihana sinä ♡♡

   Poista
 5. Toi ois ihana rafla, mäkin tahdon tuonne! Ihanaa että ootte saaneet nyt enemmän aikaa järjestettyä yhdessä:) Tuollaiset ovat juurikin niitä kultaisia hetkiä ♥ Toi jälkkäri ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tulla Joensuuhun!! :') nimenomaan, noi on niitä kultaisia hetkiä ♡

   Poista
 6. Oho, miten en ole edes huomannut tuollaisen ravintolan ilmestymistä Joensuuhun!? Täytyy kyllä ehdottomasti käydä testailemassa :) Oliko hinta-laatu -suhteeltaankin hyvä paikka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin avattu nyt vasta tässä kuussa! :) eli ihan uus juttu! Suosittelen kyllä käymään :) hinta-laatusuhde oli passeli. Miehän ootin tosi kallista raflaa mut yllätti sillä ettei hinnat ollukaan pilvissä ja ruoka toosi hyvää :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥