23. marraskuuta 2015

BLOGGAAJAILTA ORIFLAMELLA

Tsau! Vietettiin lauantaina Oriflamen managereiden kesken pikkujouluja ja muistin, että olin totaalisen unohtanut julkaista teille kuvia Oriflamella pidetystä blogi-illasta! Joten ennen kuin hyppään netissä suoritettavan myyntikoulutuksen ihmeelliseen maailmaan, niin tässä pieniä paloja meidän ihanasta illasta kosmetiikan parissa.

Järkkäiltiin siis aluejohtajamme kanssa ilta Joensuulaisille bloggaajille, jonka aikana paikalla olleet pääsivät tutustumaan paremmin Oriflamen toimintaan ja tuotteisiin. Vaikka paikalla meitä ei hurjaa määrää ollut, niin ilta oli oikein onnistunut ja kaikki tykkäsivät tämmöisestä hiukan henkilökohtaisemmasta hetkestä kosmetiikan parissa. Alkumaljojen lisäksi tarjolla oli myös pientä purtavaa ja jokainen sai lähtiessään pienen lahjan, Eleo -shampoon, joka on ainakin yksi oma suosikkini Oriflamen hiustenhoitotuotteista! Onko teille Oriflamen tuotteet tuttuja? :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta ja antoisasta illasta! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Enni, kun pääsit paikalle! :) ♡

   Poista
 2. Mageita kuvia! Oli varmasti kiva ilta :3 Oriflamen tuotteet on ihania <3

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 3. Harmi kun en päässyt tähän iltaan, olisi ollut aivan ihana! Hyvältä näyttää jo kuvienkin perusteella, seuraavaa tapahtumaa sit odotellessa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan ajankohta onkin jo tiedossa, pidähän sähköpostia silmällä! ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥