1. joulukuuta 2015

1. LUUKKU - CHRISTMAS SONGS

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Starttaillaan tänään mun blogihistorian ensimmäinen joulukalenteri. Hui, mua vähän jänskättää kuinka tässä tulee käymään, mutta teen parhaani, jotta jokainen luukku tulee postattua! Onko teillä blogeissanne joulukalenteria? Linkkailkaahan osotteita, olisi kiva päästä lukemaan :)

Ensimmäisestä joulukalenterin luukusta löytyy jouluista musiikkia! Joulubiisit on niin ihanaa kuunneltavaa kynttilän valossa, siivotessa ja varsinkin silloin, kun leipoo jotain jouluista. Muutenkin näin joulun aikaan mun soittolistat valtaa muunkin suosikkimusiikin rinnalla myös joulukappaleet. Onneksi myös Spotifystä löytyy valmiita joulubiisilistoja!
10 kommenttia:

 1. Ihastuttava että päätit toteuttaa joulukalenterin! Itsellä on ollut mielessä, mutten vielä tänäkään vuonna uskaltautunut lähteä toteuttamaan:) Ehkä ensivuonna! Oi odottelet jo milloin joululaulut alkaa kaupoissa soida, vielä en ainakaan oo kuullut! Ja en malta odottaa mitä muista luukuista ilmestyy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kyllä jänskättää tosissaan saanko tän kunnialla loppuun asti :D Olisit vain lähtenyt, vaikka ymmärrän kyllä sua! Jokohan jouluradio on taas tullut ;)

   Poista
 2. Voi miten ihanaa, että oot päättäny laittaa joulukalenterin pystyyn<3! Just pohdin et laitan jotain joulumusiikkia soimaan ja täältähän sitä löytyikin ;) Mun lemppari joululaulu on tulkoon joulu ♥ https://www.youtube.com/watch?v=ZL5hBrtuaH8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihanaa saada blogiin vähän vaihtelua! :) Kiva, että tästä oli jotain hyötyä - valmis soittolista kelpaa aina :D Tulkoon joulu on ihana kappale <3

   Poista
 3. heiii ihana idea tää biisilista!! :) ♥ kuuntelinkin koko listan läpi, ja löytyi uusia joululauluja omallekin listalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onpa kiva kuulla, että löysit uusia biisejä omalle listalle! :) <3

   Poista
 4. Oi, ihana soittolista ♥ Itsekin olen kuunnellut nyt melkein joka päivä joululauluja, ja tuosta sain taas muutaman uutukaisen lisää omalle soittolistalleni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että siullekin löytyi uusia kappaleita soittolistalle! :) joululaulut on niin kivoja <3

   Poista
 5. Tosi kiva tää soittolista idea!♥ Löyty ihania kappaleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥