10. joulukuuta 2015

10. LUUKKU - JOULUISET ELOKUVAT

Joululeffat ovat aivan loistava tapa virittäytyä joulutunnelmaan. Me aloitettiin jo heti ensimmäisenä adventtisunnuntaina katsomaan Yksin kotona -leffoja, ollaan katsottu tähän mennessä jo ensimmäinen, toinen ja kolmas! Jouluisin on ihana myös katsoa kaikkia animaatioelokuviakin. Leffojen parissa vietetty aika on jollain tavalla niin rentouttavaa, kun saa vain uppoutua valmiiseen tarinaan ja unohtaa hetkeksi kaikki omat päässä pyörivät ajatukset. Joululeffoja jaksaa katsoa vuosi toisensa jälkeen aina uudelleen ja ajattelinkin listata omat lempparit, jotka pyrin katsomaan joka joulu!

Yksin kotona -leffat. Kuten jo yllä mainitsinkin niin me ollaan tykitetty nyt näitä leffoja! Niin hauskaa katsottavaa ja tulee kyllä jouluinen fiilis näiden elokuvien parissa.

Joulupukki ja noitarumpu. Tämä Mauri Kunnaksen kirjaan perustuva lapsenmielinen elokuva on ihan paras! Vaikka tämänkin juonen muistaa ulkoa lapsuudesta niin silti tästä on tullut sellainen perinneleffa, joka täytyy jokaisena jouluna katsoa!

Joulutarina. Ai että, tässä elokuva, jonka aikana saattaa kyynel jos toinenkin tippua poskelle. Niin kaunis tarina siitä kuinka joulupukista tuli joulupukki!

Lumiukko. Tässä toinen perinteeksi tullut jouluelokuva, joka kuuluu aattopäivän ohjelmaan! 

Mikki Hiiri - Olipa kerran joulu. Ankkalinnaan pohjautuvat elokuvat ovat ensinnäkin niin herttaisia, niin myös todella kivaa katsottavaa, sillä tähänkin elokuvaan kuuluu kolme eri jouluista tarinaa.

Mikä on sun lemppari jouluelokuva? :) 


psst. Vielä on aikaa osallistua kahdeksannen luukun arvontaan (KLIK!).

8 kommenttia:

 1. Sanoin miehekkeelle tässä muutama viikko sitten että pitäskö katsoo pitkästä aikaa Yksin kotona-leffat kun ne oli tulleet nyt näin joulun alla Netflixiin. Viimeksi joskus ihan pienenä katsoin ne! Toivottavasti saataisiin aikaiseksi:) Ja suosikkini? No ehdottomasti Joulupukki ja noitarumpu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mekin just Netflixistä katottiin noi! :) Joulupukki ja noitarumpu on paras!

   Poista
 2. Oi pitääpä ottaapa tehtäväksi katsoa noita leffoja mitä oot tuohon listannut! ♥ mun mielestä niin moni joululeffa on ihana, että ei lempparia osaa edes valita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monet joululeffat on ihania <3

   Poista
 3. ihania joululeffoja, mäkin niin tykkään tuijotella joululeffoja ja fiilistellä joulua ♥ mun lemppareita on mutta mitä tapahtui joulupukille? -leffat, huikeita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mietinkin tänään että mikä joululeffa katottais, niin täytyypä ehottaa noita miehekkeelle :D

   Poista
 4. Yksin kotona -leffat ovat kyllä niin parhaita! :D Joulutarina on myös ihana ja saa taatusti joulutunnelman aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä siun kanssa Tuuli :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥