16. joulukuuta 2015

16. LUUKKU - YSTÄVÄNI JOULU

"Joulu on juhla, jota yleensä odotellaan jo lokakuun lopusta alkaen. Maltamattomana on pakko saada laittaa jouluvalot ja muut koristeet esille ja ostetaan adventtikalenteri odottamaan ensimmäistä adventtia. Jouluna saa hyvällä omallatunnolla viettää yökkäripäiviä, syödä jouluruokia ja muita herkkuja niin paljon kun vatsaan mahtuu ja viettää perheen kanssa aikaa, joka muuten voi olla vähän kortilla.


Tää joulu on miulle itelle vähän erilainen verrattuna aiempiin. Joulufiilis on alkanut tulla pintaan vasta ihan lähiaikoina, adventtikalenteri jäi ostamatta, ensimmäiset joululahjat kävin ostamassa eilen ja omat toiveetkin oli jotenkin tosi haastavia miettiä. Lisäks ensimmäistä kertaa ikinä, oon jouluaaton töissä. Aattoaamuun kuuluvat jouluiset elokuvat jäävät siis tänä vuonna väliin, mutta uskon kyllä, että pääsen teemaan sopivaan tunnelmaan jo heti aamuvuorosta alkaen! Ja mikä parasta, aattoillaksi pääsen kotikotiin tuttujen joulurutiinien pariin :)

Joulufiiliksen uskon nousevan kunnolla tämän viikon aikana, kun vihdoin maahan on satanut pieni valkoinen lumikerros ja voi aloittaa ensimmäisten lahjojen paketoinnin.


Vaikka tää joulu on monella tapaa erilainen, odotan sitä kuitenkin ihan mielettömän paljon. Jouluun valmistautuminen voi monelle olla hyvinkin stressaavaa, mutta se rentoutuminen, mikä siinä kolmen päivän aikana ainakin itellä tapahtuu, on jotain niin odotettua! Voi unohtaa muutaman päivän ajaksi kaiken kiireen ja stressin. <3

Jouluisin terveisin Karoliina''

7 kommenttia:

 1. Oiij kuinka ihastuttava postausidea! Harmi että aattoaamu menee töissä, mutta onneksi pääset sitten illaksi joulunviettoon. Mukavaa joulunodotusta Karoliinalle!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei se aattoaamun vuoro ees niin haittaa, kun tietää että illalla pääsee kunnolla nauttimaan joulusta :) kiitos samoin Kata! :)

   Poista
 2. Oi miten kauniita kuvia! Karoliinalle tsempit aattoaamuksi töihin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan talvisia kyllä! Kiitos paljon Emilia, mukavaa joulun odotusta siulle <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kieltämättä, sopii teemaan hyvin! :) Pinterestistä löytyy kyllä vaikka ja mitä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥