23. joulukuuta 2015

23. LUUKKU - MINUN JOULUNI

Joulukalenterin toisiksi viimeistä luukkua availlaan tässä ja enää yksi yö jouluun! Aloittelen myös tänään pitkän, raskaan, mutta varmasti kivan työpäivän jälkeen puolitoista viikkoisen joululoman, josta oon enemmän kuin innoissani. Tänään aiomme mennä sisarusteni kanssa isäni luo viettämään aatonaattoa. Tarkoituksena on syödä ensimmäinen jouluateria, availla lahjoja sekä viettää ihan vain aikaa isäni ja sisarusteni kanssa! Oikeastaan se on aika ihana tapa aloittaa joulu ja loma.

Jouluaattomme starttaa hyvissä ajoin aamulla ja suuntaamme appivanhempieni luo jouluaterialle. Siellä vietämme poikaystäväni perheen kanssa aikaa ennen kuin suuntaamme samaisella porukalla toiseen osoitteeseen, minne on joulupukin tarkoitus tulla ilahduttamaan suvun nuorimpia tyyppejä. Ja ehkä myös vähän meitä vanhempiakin :D Aattoillaksi menemme äitini luokse ja todennäköisesti syömme sielläkin, avaamme lahjat, osa saattaa päätyä saunomaan, nauramme Sallille ja Lululle ja ehkä vielä syömme. :')

Myöhään aattoiltana tulemme vielä omaan kotiin, tänne on ihana rauhouttua pitkän päivän jälkeen. Joulupukki ja noitarumpu katsotaan tallenteista, ellei sitä olla ehditty katsoa kun se tulee telkkarista. Samaten joulutarina. Tosin me ollaan äidin kanssa monena jouluna peräkkäin katsottu se kun olemme mun kotikotona käymässä aattoiltana, joten varmaan näin on myös tänä jouluna.

Joulun pyhät ovat suunnitelmiltaan vielä auki, mutta rentoa oleskelua niin kotona kuin sukulaisten luona. Paljon ruokaa ja syömistä, todennäköisesti ähky on jo tapaninpäivänä ja kyllästyminen alkaa tehdä tuloaan. 

Ja hei, katsokaa kuinka innostunut tonttukoira meillä majailee! :') 
Millaiset suunnitelmat teillä on jouluksi? :) Oikein ihanaa aatonaattoa! <3

8 kommenttia:

 1. Mä en kestä kun Salli on niin suloinen, ihanan innokkaalta näyttää;) Sun joulusi kuulostaa kyllä kerrassaan ihanalta! Itse olen koko huomisen päivän kotikotona, sitten kotiin mennään miehekkeen kanssa kyllä yöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toinen söpöili ihan urakalla :D <3 ihanalta kuulostaa sun aatto :)

   Poista
 2. Voi mikä söpö tonttukoira teillä onkaan :D ♡ hirmu kivalle kuulostaa sun joulun suunnitelmat :) täällä joulua vietetään isovanhempien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa, että teillä vietetään joulua isovanhempien kanssa! :)

   Poista
 3. Hyvä kun tuon söpöläisen edes huomaa lakin alta :D Ihana koira <3

  Me aiotaan jouluaatto viettää kotosalla ja vierailla avomieheni vanhemmilla, joulupäivänä ystäväni tulee kyläilemään ja mennään syömään appiukon vanhemmille :) Tapaninpäivä on vielä aivan avoinna, mutta ihanaa, että ei ole pakko tehdä mitään tai sitten voi tehdä ihan mitä vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivalta kuulostaa sun joulu :) !

   Poista
 4. ihania kuvia, söpö salli! ♥ ihanalta kuulostaa teidän joulun suunnitelmat, just sellasta rentoa yhdessäoloa ja tietty ruokaa ;) ihanaa joulua !! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salli on söpö :D <3 toivottavasti sullakin oli Jenni ihana joulu <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥