19. elokuuta 2016

FUDGEN HOPEASHAMPOO

Ystäväni suurena ongelmana on ollut vaaleiden hiusten kellastuminen. No se on monen muunkin ongelma ollut kautta aikojen, mutta viimeisimmän kampaamokäyntinsä jälkeen ystäväni oli ostanut Fudgen hopeashampoon, jonka toimivuutta hän on hehkuttanut miulle jo monen monta kertaa. Miullahan itsellä on liukuvärjäys ja jotenkin se keltaisuus ei ole itseä häirinnyt niin paljoa, kuin silloin kun miullakin oli koko pää blondina. Päätin kuitenkin tarttua ystäväni ylistämän tuotteen testaukseen ja klikkailin itseni ensimmäistä kertaa elämässäni Cocopandan -verkkokauppaan. Heti ensimmäisenä silmiini osui kyseinen hopeashampoo ja ihan huimasti halvemmalla kuin mitä kyseinen puteli on esimerkiksi Sokoksella.


Miun suosiossa on aiemmin ollut Color Mask sävyssä Silver. Käytin tätä kuiviin hiuksiin ja annoin toisinaan vaikuttaa jopa 20 minuuttia. Tähän sai varata aina ihan jäätävästi aikaa, ja yleensä kyseinen toimenpide tulikin tehtyä vain viikonloppuisin, kun siihen oli aikaa. Pitkällä vaikutusajalla sain kyllä keltaisuuden taittumaan, mutta tuntuihan se työläältä.
Nyt vihdoin pääsin testaamaan tätä Fudgen hopeashampoota ja voin kyllä suositella. Shampoo hierotaan märkiin hiuksiin aivan kuten normaalikin shampoo. Itse levitin ihan pituuksiin asti tätä, jotta myös hiusteni vaaleimpiin osiin saisin vaikutusta. Aika sotkuista hommaahan tämän kanssa läträäminen on, miulla ainakin tuotetta lenteli niin seinille kuin suihkuverhollekin. Mutta ainakin meidän suihkuverhosta violettiaine lähti helposti irti eikä tahrojakaan jäänyt. Shampoon vaikutusaika on maksimissaan 5 minuuttia. Arkajalkana en uskaltanut ensimmäisellä kerralla pitää kahta minuuttia pidempään, tarkoitus ei kuitenkaan ollut saada mitään tuhkaista/harmaata sävyä.

Yllä olevassa kuvassa hiukset pestyinä ja kuivina ennen tuotteen käyttöä. Ei ihan mikään jäätävä lähtökohta, mutta hiukan keltaisuutta ja epätasaisuutta on. Heh, antakaa armoa pienestä takkuisuudesta :D

Ja tässä kuvassa hiukset tuotteen käytön jälkeen. Huomattavasti tasaisempi ja kirkkaampi sävy ja vain kahdessa minuutissa! Jopa tummemmassa värissäkin. Ja mikä suuri plussa siitä, että tämän hopeashampoon jälkeen hiukset tuntuvat todella pehmeiltä, voisi melkein verrata siihen millaiset hiukset ovat aina kampaamokäynnin jälkeen! Niin hyvinvoivan tuntuiset.

Nyt ymmärrän ystäväni hypetyksen kyseisestä shampoosta ja voin omastakin puolesta sanoa, että tämä tuote tulee miulla jäämään vakituiseen käyttöön!

Onko siulla kokemusta tästä Fudgen hopeashampoosta?

2 kommenttia:

  1. Mä oon ajatellut kans tilata tätä, kun entinen hopeashampoo hetken päästä loppuu! Tämän postauksen jälkeen teenkin sen heti ;) Upea lopputulos, eron kyllä huomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, tilaa ihmeessä! :) tää on kyllä ihan huippu!

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥