28. elokuuta 2016

PIKAISET MOIKAT

Hiphei! Täällä ollaan, uudessa osoitteessa keskellä metsää, kuten siskoni tapaa sanoa, jos joku kysyy minne minä mieheni kanssa muutan. Haha! Ollaan tässä viikonlopun aikana saatu jo melkoinen vastaanotto tänne maaseudun rauhaan, sillä eilisilta istuttiin sohvalla kynttilän hennossa valossa ilman sähköjä hurjan myrskyn vuoksi ja tavattiin myös muutamia ei-toivottuja eläimiä metsän reunalla melko lähellä taloamme. Heh. Mutta toisaalta, täällä on niin paljon rauhallisempaa! Jopa mieli on paljon levollisempi, eikä yhtään ole sellaista hötkyilyfiilistä niin kuin mulla helposti tuli kaupungissa. Ihana on astua ovesta ulos, kun ihan oikeasti on heti ulkona, eikä välissä ole rappusia tai hissiä. Innolla odotan, että päästään tekemään pihasta omannäköinen, sillä se on sellaisessa kunnossa, että sitä on helppo muokata mieleisekseen. Myös sisällä ollaan mietitty millaista pintaremppaa täytyisi tehdä. Kaikki aikanaan. Aika rankkaa nimittäin tämä muuttaminen. Keskustan asuntomme on vielä siivousta vailla ja tarkoitus oli tehdä se tänään, mutten vain kertakaikkisesti ole jaksanut lähteä ajamaan sinne asti siivoamaan, kun täälläkin on vielä kamala härdelli :D

Salli tuli eilen äitini kanssa tekemään tupatarkastuksen. Kun äitini teki lähtöä ja huuteli Sallia mukaansa, kun ajattelin sen yhä stressaavan kaikkia muuttopuuhia, niin koira luikki hyvin vilkkaasti kauimmaiseen nurkkaan mikä talosta löytyi, ilmaistakseen ettei hän todellakaan aio lähteä täältä pois. Niimpä saimme myös pienen karvakamun tänne totuttelemaan elämiseen omakotitalossa sekä vielä haja-asutusalueella.

Tiivistetysti täällä siis ollaan järjestelty tavaroita paikoilleen, tehty hiukan myös pihahommia, vieraitakin on jo ehtinyt käymään useampia ja nyt odottelen miestäni takaisin kotiin, jotta pääsemme lämmittämään saunaa - ihan oikeaa puusaunaa!


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa i h a n a l t a ! Ja mie en malta oottaa, että pääsen teille kylään!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset pian käymään <3 sinua ootellaan kovasti!

   Poista
 2. voi että miten ihania kuvia, ja hahaha ihana salli!!! ♥ en kans malta oottaa että pääsen näkemään teidän talon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salli on hurmaava :D <3 tulet heti kun pääset <3

   Poista
 3. Voi että, kuulostaa tiedätkö niin ihanalta! Omakotitalo jota saa laitella miten huvittaa, oma rauha ymmä ymmä. Sellainen juttu mistä haaveilen mutta mihin on vielä hurjan pitkä matka:D Tosin ihan metsänkeskelle musta ei ole asumaan:) Ihania paloja teidän kodista, haluan nähdä pian lisää 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin haaveilin useamman vuoden, ja vihdoin se on totta! Joten usko pois, aika menee nopeammin kun huomaakaan, paitsi silloin kun oikeasti alkaa etsimään sitä omaa kotia :')

   Poista
 4. Kuulostaa täydelliseltä muutokselta! Vitsit miten paljon mä itse odotan sitä, että saan opiskelut päätökseen ja pystyn myös muuttamaan johonkin rauhalliseen paikkaan jossa ulko-oven takana on oikeasti ulkona, haha! :D

  http://www.riikkamarian.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sielunkumppaneita löytyy tällä saralla! :) Usko pois, kyllä sekin päivä vielä koittaa että siekin pääset muuttamaan :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥