13. elokuuta 2016

VÄRIMAAILMA

Pinterest on toimittanut mun parhaan kaverin roolia karkeasti sanottuna sellaiset kolme viikkoa taaksepäin katsottuna. Ja voisin epäilemättä sanoa, että useampi mokoma eteenpäinkin. Oon kerännyt sieltä niin inspiraatiokuvia kuin myös vähän kartoittanut samalla minkälaista sisustusta haluan uuteen kotiimme. Värimaailmaa jne. Ja näistä on puhuttu useampaan kertaan myös mieheni kanssa ja alamme vihdoin olla yhtä mieltä esimerkiksi värimaailmasta. Totta kai pilkkua varmasti viilataan vielä kunhan muuttamaan päästään ja näemme taas konkreettisesti kaikki tilat.

Aika hyvin ollaan jo saatu tähän pikkukaksioonkin ostettua huonekaluja, jotka tulevat jatkamaan myös uuteen osoitteeseen meidän mukana. Oikeastaan olohuone kokee varmastikin suurimman muutoksen. Mutta myös pientä viilausta vailla ovat makuuhuone ja keittiö. Sekä tietysti siellä on melkein triplasti enemmän tilaa kuin täällä nykyisessä asunnossamme, että on nurkkia mitä täyttää :D

Meillä on nyt jo paljon harmaata, mustaa ja valkoista, joita haluamme myös tulevaan kotiimme. Ja näillä kolmella värillä aiommekin rakentaa yhtenäisen kokonaisuuden. Lisäksi väripilkkuja tulee todennäköisesti puusta sekä sellaisesta laivaston sinisestä sävystä, jota jo keittiön kaapistoista löytyy. Ja kuten sanottu, kuva kertoo enemmäin kuin tuhat sanaa. Kokosin siis kollaaseja teille näytille, joiden kuvat miellyttävät mua eniten ja ovat lähimpänä sitä millaista tunnelmaa ja värimaailmaa aiomme kotiimme hakea. Millaisia mielipiteitä kuvat teissä herättää?


4 kommenttia:

 1. ei vitsi nää kuvat on ihania! ♥ tuli ihan valtava sisustusinspis itellekin.. aaah, haluun vaikka mitä kivaa! tosi kivoja juttuja näissä kollaaseissa ja kuulostaa teidän suunnitelmat värimaailman ja kaiken suhteen tosi lupaavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :') kiva kuulla Jenni että tykkäilet! <3

   Poista
 2. Onpas kauniit kollaasit, teillä tulee näyttämään kyllä upealle kun muutatte ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi, ihana kuulla, että kollaasit miellyttää! <3 :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥