21. lokakuuta 2016

KODIN UUSI VALOISAMPI ILME

Huh, nyt tulee vähän tavallisesta poikkeavampia kuvia! Aloitettiin nimittäin viime lauantaina pieni pintaremppa kotona. Kotimme kaipasi uutta väriä seiniin, jotka olivat ennestään tapetoitu hiukan kellertävällä kerman sävyisellä tapetilla. Tapetissa oli kohokuviota, ja se oli äärimmäisen tummunut joistain kohdin. Ja entinen asukki oli ilmeisesti tykännyt naulata ja ruuvata sinne sun tänne kaikkea mahdollista ja näin ollen seinät olivat täynnä reikiä. Oltiin alusta asti päätetty, että valkoinen maali tulee olohuone-aula-keittiö -tilojen seiniin. Tapetin poistamisen sijaan päätettiin maalata tapetin päälle. Ja tämä nopeutti tekemistä ja urakan valmistumista huomattavasti! Seinät vaativat pakkelointia, lähes 18l maalia, hurjasti sitoutumista työhön, tarkkuutta, kaksi päivää ja kaksi kerrosta maalia. Lopputulos on ihanan raikas ja tapetin kohokuvio antaa kivaa efektiä ja rosoisuutta seiniin ja yleisilmeeseen. Yllättävän pienellä rahalla saa ihan älyttömän muutoksen aikaan! Suosittelen kyllä ehdottomasti maalaamista, jos koti kaipaa pientä ehostusta. 

Tällä viikolla sitten jatkettiin ja vaiheessa ovat vielä makuuhuone sekä eteinen. Molemmat saivat myös valkoisen maalipinnan, sekä makuuhuone odottaa vielä tehostetapettia! Näistä lisää sitten kun ne ovat valmiit.

Vielä en ole uskaltanut laittaa tauluja seinille, sillä pinnat ovat nyt niin nätit, että tekee vain mieli tuijotella koko ajan näitä seiniä, jotka vihdoin näyttävät todella raikkailta!

Tässä yllä parit kuvat miltä seinät näyttivät ennen. Alemmassa kuvassa vertailuna jo vähän maalattua pintaa. En nyt ihan saanut kunnollisia jälkeen kuvia, sillä päivänvalo alkaa olla hiukan kortilla. Mutta kuitenkin muutamia kuvia meidän kodista:

Makuuhuone sai uudet ihanat jakardikuvioidut puuvillaiset matot. Verhotangot otettiin pois ja tilalle tulee verhokiskot kattoon. Joten vielä on aika karun näköistä :')  
matot H&M / päiväpeitto Ellos

Pikkulipasto löysi paikkansa eteisestä ja tila siinä avartui niin paljon valkoisten seinien ansiosta!
tuikkukupit Ellos / kukkaruukku Ikea

Tässä ehkä huomaa parhaiten kuinka paljon tila avartui rempan jälkeen! Vielä täytyisi maalata listoja sekä ikkunan pieliä.  
verhokappa Ellos / ruokapöytä Ikea / tuolit ja matto Jysk

Olohuone avartui myös todella paljon ja sohvakin näyttää ihan älyttömän paljon kivemmalta valkoista vasten kuin sitä kellertävää tapettia.  
sohva Tori.fi / sohvapöytä Jysk / matto Sotka / kukkaruukku Ikea / tyynyt Jysk & Ellos

Vielä on paljon ostettavaa, taulujen laittoa, somistamista yms kaikkea mahdollista. Mutta pikkuhiljaa tämä tästä valmistuu. Ja sitä mukaa tänne blogiinkin päivittyy sisustusjuttuja! Mitä teille kuuluu? <3

10 kommenttia:

 1. ihan hurjan kiva muutos, kyllä selkeästi tilakin on avartunut huomattavasti! :) kellertävästä valkoiseen -projekti on tosiaan onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä vaivalla saatiin kyllä suuri muutos aikaan! :) ja jep, tää onnistui kyllä tosi hyvin!

   Poista
 2. Kuten Jennikin sanoi, hurjan kiva muutos ja näyttää tilavalta! Aivan ihanalta näyttää muutenkin tuolla, ihan tulee himo päästä jo sisustamaan omaa omaa kotia, mutta siihen tosiaan menee vielä aikaa, pitää tässä vielä odotella mitä elämä tuo tullessaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) tilat kyllä avartui niin paljon! kyllä se siullakin oman kodin ostaminen tulee ajankohtaiseksi nopeemmin kuin uskotkaan :)

   Poista
 3. Upea muutos! :) Hyvältä näyttää<3

  VastaaPoista
 4. Ihana koti teillä ♥ Pienellä pintaremontilla saa kyllä hurjan muutoksen aikaan ja siinä inspiroituu aina oikein kunnolla pistämään sisustusta uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon! ♡ on ihan totta että pienelläkin muutoksella saa suuria ihmeitä aikaan :)

   Poista
 5. Teidän kotona näyttää ihanan siistille, kotoisalle ja tyylikkäälle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Emilia ♡

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥