23. marraskuuta 2016

ELÄMÄN KUPERKEIKAT

Ikinä ei voi olla ihan täysin varma mitä huomenna tulee tapahtumaan. Oikeastaan edes muutaman tunnin päähän on kovin vaikea ennustaa. Joskus kaikki suunnitelmat menevät uusiksi eikä voi tietää missä on vaikkapa kolmen viikon päästä! Tää vuosi on ollut melkoista vuoristorataa ja heittänyt sellaista kuperkeikkaa ihan alkumetreiltä asti ja ilmeisesti jatkuu ihan viimeisille metreille saakka. Tämä kuluva vuosi on sisältänyt ihan superihania asioita, suurimpina niistä mainittakoon nyt kihlat ja oman kodin ostaminen! Vastapainoksi on kyllä tullut sen verran kuraa niskaan, että vetää ihan sanattomaksi. Vuoden sisällä oon vieraillut sairaalassa enemmän kuin varmaan koskaan syntymäni jälkeen. Tuntuu kovin rajulta, että niin lähellä on tapahtunut niin paljon. Ja täysin yllättäen, kuin tyhjästä. Ja että jostain tulee niin pysyvää. Sellaista pysyvää, että koko elämä muuttuu! Itselleni ei ole henkilökohtaisesti tapahtunut mitään ja läheisenikin voivat hyvin just nyt 💓 Onneksi nykymaailman lääketiede on kehittynyttä, lääkkeitä löytyy moneen sairauteen ja terveysalalla työskentelee ammattitaitoisia asiansa osaavia henkilöitä!

Haluan vain sanoa, että yrittäkää elää niin kuin jokainen päivä olisi viimeinen! Koska elämä voi muuttua kertaheitolla. Uskon, että jokaiselle meistä on syntyessämme annettu ne kortit joilla tätä elämänpeliä pelataan. Niiden korttien kanssa on vain pärjättävä, uskottava hyvään elämään ja luotettava siihen, että asioilla on tapana järjestyä.

Haluaisin kirjoittaa enemmän, mutta pelkään paljastavani liikaa läheisistäni. Toivon, vaan ettei meistä kukaan pitäisi elämää liian yksinkertaisena, sillä sitä se ei ihan oikeasti ole.

Synkän viikon keskelle on mahtunut myös muutamat pienet ilonaiheet, joiden ansiosta jaksan uskoa entistä parempaan huomiseen. Maanantaina kävin pitkästä aikaa nuoruusaikani kuntosalilla jumpassa, joka sai aikaan pienen innostuksen liikuntaa kohtaan - se innostus on nimittäin ollut hitusen kateissa.. Eilen pyörähdin viemässä sairaalaan ystävälleni pienen piristyspussukan täynnä suklaata, hänen lempilimppariaan sekä vähän lukemista, jotta valkoiset seinät eivät kaatuisi päälle. 💓 Tänään taas poikkesin toisen ystäväni kanssa kaatosateessa lenkillä. Kyllä tuli muuten niin puhdistunut olo kaikin puolin, että ei voi kuin hymyssä suin odottaa että pääsee vielä saunaan lämmittelemään ja sen jälkeen nukkumaan. Viikonloppuna on tiedossa pieni irtiotto arjesta ystävän seurassa, sillä vietämme todella pitkästä aikaa tyttöjen iltaa viinin merkeissä! Jotenkin en malttaisi millään odottaa 😅

Oikein ihanaa loppuviikkoa teille murut! 😍 Psst. Oon ihan täpinöissäni näistä bloggerin emojista! Mitä mieltä siellä ollaan?

8 kommenttia:

 1. Hyvän tekstin oot raapustellu, täyttä asiaa! 👊🏽Klisee mikä klisee, mutta ikinä ei voi tietää, mitä huominen tuo tullessaan..
  puss ❤️ Ps. Vähän huippua, että emojit on saapunu bloggeriinkin 🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveesti haleja ja suukkoja sinne muru! <3

   Poista
 2. Ihan kun olisin lukenut omia ajatuksiani tässä, isot tsempit sulle sinne ♥ Täälläkin ollaan näet vierailtu sairaalassa lähiaikoina useaan otteeseen ja on mietitty näitä pysyviä muutoksia, täällä ei ainakaan enää millään voida vaikuttaa mihinkään.:/ Oikeasti, jokainen päivä on elettävä täysillä sanon minä. Mä toivon että siellä kaikki järjestyy ♥
  Ja hei mä en vaan vieläkään osaa näitä emojeita käyttää bloggerissa, joskus tuntuu että joo, kyllä, voisihan sitö muutaman heittää postaukseen. Mutta en mä vaan tykkää omaan postauksiin pistää, ei ne mua kyllä haittaa muiden blogeissa mutta siis en vaan osaa:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kurjaa! Oon niin kauhean pahoillani Kata <3 Voimia kovasti sinne!
   Hahaa, miusta nää emojit on ihania :'D

   Poista
 3. Voi Roosa, tosi ikävää kuulla, että kaikkea huonoakin on mahtunut sun vuoteen.. Isot muutokset hyvässäkin muuttaa aina paljon arkea..:) Asioilla on tapana järjestyä <3 :-*

  VastaaPoista
 4. Voi, toivottavasti siellä ei ole mitään kovin vakavaa sattunut kellekään! :( Tsemppiä kuitenkin ♥ Olen ihan samaa mieltä, että koskaan ei voi tietää mitä tulee tapahtumaan, ja siksi mitään ei saisikaan pitää itsestäänselvyytenä..
  Itsekin olen ihan innoissani noista emojeista, niin kiva lisä tänne Bloggeriin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äärirajoillakin on käyty, mutta onneksi tosiaan kaikki on nyt hyvin lääketieteen ansiosta! :) Kiitos Tuuli <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥