19. marraskuuta 2016

SUPERFOOD KASVONAAMIOT

Kaunistavaa viikonloppua! :* Mulla on aika vakiintuneet tuotteet ihonhoidossa, mutta hyllyssä on ollut jo pidemmän aikaa iso ammottava aukko naamioiden ja kuorintojen kohdalla. Oon aika tarkka kasvonaamioiden vaikutuksista ihoon ja sitä myöten niitä ei ole tullut hamstrattua kovinkaan paljoa. Oon mieluumin tyytynyt olemaan ilman, kuin käyttänyt mitään extrakosteuttavaa naamiota, joka saa ihoni vain huonompaa kuntoon kuin mitä se on. Tosin, saan usein kuulla ulkopuolisilta ihmisiltä kuinka kauniilta ja kuulaalta ihoni näyttää. Jännä juttu sinänsä, vaikken hoidakaan ihoani kovin orjallisesti. Ihonhoidon peruspilarit ovat kuitenkin kunnossa, niin olkoon siinä syy sitten hyvinvoivaan ihooni! :)

The Body Shopilla pyörähtäessäni alkusyksystä, ihastuttava myymäläpäällikkö Laura alkoi esitellä mulle uusia Superfood kasvonaamioita. Alkuun ajattelin ''no kerro vaan'' -tyyliin, mutta siinä tuoksutellessani ja kuunnellessani tuotteista enemmän tietoa alkoi kiinnostukseni herätä. Kukin naamio auttaa tiettyyn ihon ongelmaan. Kuten esimerkiksi ihon kuivuuteen, väsymykseen, epäpuhtauksiin jne. Myyjä kertoi samalla myös omakohtaista kokemusta tietyistä naamioista. Pikkuhiljaa luottamus niiden toimivuuteen upposi ja päätin ostaa yhden kokeiluun. Naamioita on viisi erilaista. Valitsin näistä itselleni puhdistavan hiilinaamion. 

Puhdistava hiilinaamio sisältää bambuhiiltä suoraan Himalajan rinteiltä, vihreän teen lehtiä Japanista sekä yhteisökaupan kautta Keniasta tuotettua teepuuöljyä. Naamion luvataan syväpuhdistavan ja elvyttävän ihoa. Innolla odotin tämän testaamista. Myyjä oli ostohetkellä varoittanut, että tuote saattaa aiheuttaa kihelmöintiä iholla. Jep, tunsin kyllä kihelmöintiä, mutta se ei ollut lainkaan niin pahantuntuista kuin olin aluksi kuvitellut. Naamio tuntui samaan aikaan älyttömän hyvältä, mutta myös todella inhottavalta kasvoilla. En osaa paremmin selittää :D Mutta samaan aikaan se teki mieli raapia irti ja samalla siitä pienestä kihelmöivästä kylmästä tunteesta nautti :D Naamion jälkeen olo oli todella raikas, iho tuntui pehmeältä ja näytti kuulaalta. Pientä punoitusta oli havaittavissa, mutta mulla iho normaalistikin reagoi kaikkeen aika voimakkaasti. Normaalisti tämmöisten syväpuhdistavien naamioiden jälkeen ihoni puhkeaa parin päivän päästä täyteen näppyjä, mutta tämän tuotteen jälkeen sitä ei tapahtunut! Nyt useamman käytön jälkeen myös mustapäiden määrässä on tapahtunut muutos parempaan suuntaan. Toki niitä ei ole mulla oikein koskaan ollut paljoa, mutta vielä parempi näin että ne vähätkin vähenee :D Ihana tuote kaiken kaikkiaan <3

Blogi-illassa meillä oli voimassa -20% alennus tuotteista ja koska olin innostunut tuosta hiilinaamiosta todella paljon, niin halusin toisen naamion eri vaikutuksilla. Niimpä pitkän pohdinnan jälkeen päädyin energisoivaan acainaamioon, jonka tuoksu on ihastuttavan raikas.

Energisoiva acainaamio sisältää acai-marjauutetta ja guarana-siemenuutetta Brasiliasta sekä yhteisökaupan kautta Brasiliasta tuotettua luomubabassuöljyä. Naamion luvataan elvyttävän stressin ja väsymyksen merkkejä iholta ja tekevän ihosta uudistuneen ja energisen näköisen. Guarana-siemenuutteessa on korkea kofeiinipitoisuus, kun taas acai-marjauutteessa on runsaasti antioksidantteja ja c-vitamiinia. Naamiossa on myös ihoa hellävaraisesti kuorivia pieniä rakeita. Naamion vaikutusajalla mieheni hienosti tokaisikin mun näyttävän ihan rupikonnalta, kiitos näiden rakeiden :D haha. Mulla oli odotukset melko korkealla, sillä tuo hiilinaamio oli ylittänyt kaikki toiveet. Ja ne odotukset täyttyivät, sillä ihoni näytti uudistuneelta. Ehkä jollain tavalla parempivointiselta ja entistä kuulaammalta. Tämä on täydellinen vastapaino tuolle aiemmin hankkimalleni hiilinaamiolle. Ja ansaitusti on saanut paikkansa hiilinaamion rinnalle! :)

Mun maailma uudistui kasvonaamioiden saralla kertaheitolla! Kasvotkin kiittävät tämmöisestä extrahoidosta. Joko te ootte käyneet ostamassa oman superfood naamion? Tai aiotteko kenties hankkia jonkin näistä? Esittelemieni naamioiden lisäksi valikoimasta löytyy kosteuttava ruusunaamio, kirkastava ginseng & riisinaamio  ja ravitseva hunajanaamio. Itse voisin kotiuttaa vaikka kaikki *sydänsilmäemoji*

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, nuo naamiot kuulostavat kyllä kieltämättä hyviltä! :) Itsekin olen ollut todella laiska naamioiden käyttäjä, mutta varsinkin tuo hiilinaamio voisi auttaa tällä hetkellä kasvoissani oleviin pieniin epäpuhtauksiin ja mustapäihin! Ihanan kattavasti kerroit noista tuotteista, laitan ehdottomasti harkintaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ihan mahtava juttu, että nää herätti siussa kiinnostusta! :) käy ihmeessä hakemassa pikku purkki testiin jos et ihan heti vielä tiedä minkä noista haluaisit itsellesi :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥