31. joulukuuta 2016

LOPPUVUODEN KOHOKOHDAT

Jatketaanpas näitä viimeisiään vetelevän vuoden kohokohtien läpi käymistä. Oikeastaan näin jälkeenpäin ajateltuna kaikki elämää mullistavat jutut ovat tapahtuneet kivasti vähän eri aikaan. Niin alkuvuonna kuin nyt loppuvuonnakin. Tyhmää ehkä puhua elokuusta loppuvuotena, mutta ei takerruta siihen 😄 Heinäkuussa vietin kesää ilman kameran linssiä kokemusten välissä, joten kuvia siltä kuukaudelta ei oikeasti ole edes yhtä! Haha. Mutta mainittakoon, että heinäkuun kohokohta oli ehdottomasti Ilosaarirock.


Elokuussa ostettiin talo, kirjoitettiin kauppakirjat ja muutettiin kaupungista maaseudun rauhaan! Vietettiin myös mieheni kanssa kesälomaa ja käytiin Helsingissä reissussa.


Syyskuussa alettiin asettua kodiksi ostamaamme taloon. Paljon tuli fiilisteltyä uutta kotiseutua ja näitä kauniita maisemia mitä luonto tarjoaa.

Lokakuussa nautittiin syksystä ja aloitettiin myös pintaremontti! Ja odotetuin päivä oli ehdottomasti blogi-ilta The Body Shopilla ja mahtavaa oli kun tällä kertaa Jennikin pääsi mukaan 💓

Marraskuussa pintaremppa valmistui ja kotimme sai kyllä hurjan ilmeen muutoksen. Myös uusia huonekaluja ostettiin ja somistettiin kotia. Vietin myös ystäväni kanssa pikkujouluja ja poistuin pitkästä aikaa kotoa kaupungin yöelämään 😅


Joulukuussa juhlittiin kummityttöni synttäreitä sekä käytiin kahteenkin otteeseen Ikeassa! Myös ensimmäistä kertaa kotiin koristeltiin joulu, sillä aiempiin asuntoihimme ei olla jaksettu panostaa jouluisin mitenkään erityisemmin.

Sellainen vuosi mulla on pian takanapäin! Ja todellakin odotan jo innolla mitä uusi vuosi tuo tullessaan 💓

Tämän myötä toivotan kaikille ihanaa ja juhlantäyteistä vuodenvaihdetta! Palataan ensi vuonna 😙

2 kommenttia:

 1. voi muru, ihana oli bongata meidän kuva täältä ♥ on kyllä kauhea ikävä!

  sun vuoteen on mahtunut paljon ihan huippuja juttuja, oi että ♥ ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa uutta vuotta myös siulle <3 on ikävä, täytyy nähdä pian! :*

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥