6. tammikuuta 2013

olohuoneen sisustusta

Hei, muistatteko kun tein ennen muuttoa postauksen makuuhuoneen sisustuksesta, jossa kerroin mitä kaikkea haluaisin uuteen tulevaan makuuhuoneeseemme? Tässä vielä linkki kyseiseen postaukseen :)

No nyt me ollaan jo lähes tulkoon asetuttu kodiks tänne uuteen ihanaan asuntoomme. Maanantaina luovutettiin vanhan asunnon avaimet ja sitten vasta osasin huokaista helpotuksesta ja alkaa olemaan täällä uudessa niinkuin kotona.
Nyt kun tavarat alkaa olla jo paikoillaan osaa tätä asuntoa kattoa jo siltä kantilta että mitä tänne tarvitsee uutta. Makuuhuoneen sisustusta -postaus pitää kyllä edelleen paikkansa, paitsi ettei tänne taida ne ihanat expedit-hyllyt mahtuakaan, mutta en aio niistä luopua ja oonkin päättäny että sijoitan ne sitten olohuoneeseen jos ja kun kerta makuuhuoneeseen ei mahdukaan ! :)
Ajattelin nyt toteuttaa olohuoneesta samankaltaisen postauksen kuin makuuhuoneestakin silloin joulukuun puolella. Ja kaikki kuvat on ikean sivuilta napattuja.

Tässä ihan ekaks se expedit-hylly, joita mahtuis hyvin kaksikin kappaletta vierekkäin


En ehkä haluaisi jokaiseen ns lokeroon omaa laatikkoa, joten neljä olisi varmaan sopiva määrä ja ajattelin että mustana tämmöiset dröna laatikot ois sopivat

Sohvapöytä meiltä löytyykin jo ikeasta ostettuna (lack-merkkinen)


Tv-taso on kylläkin musta, mutta annan sille sen värin anteeksi, koska kaikkea ei voi kuitenkaan uusia :D
Meillä on myös nyt sitten pöytätietokone (joka on epäkunnossa, eikä toimi) olohuoneessa ja se tarvitsisi kipeästi uuden työpöydän ja siihen sopisi ikean malm-työpöytä


 Niin ja ennen kuin unohtuu nämä kaikki pienet sisustusesineet!


Meiltä löytyy kyllä jo parikin kappaletta viherkasveja, mutta ne tarvitsisi uudet ruukut sekä ehkä saisin tänne mahdutettua myös kolmannenkin kasvin


Tämmösiä suunnitelmia siis olohuoneen sisustukselle. Tottakai uusi sohvakin olis ihan jees, mutta tuo musta nahkadivaani kyllä välttää kunnes saadaan nämä muut, jotta saadaan tämä asunto kotoisammaksi. Tuntuu että tää on mooonta neliöö isompi kuin edellinen, vaikka todellisuudessa vain vajaa neljä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥