5. tammikuuta 2013

on sale

Otsikko vähän nyt huijaa, koska tosiasiassa en löytänyt alesta kuin yhden jutun! :D Kaikista vaatteista, niin paidoista kuin housuistakin oli pienet koot ihan loppu. Löysin kuitenkin muutamia juttuja halvalla ihan normaalihintaisenakin. Aika vähän loppujen lopuksi löysin mitään. Enkä muuten edes ostanut VILAsta mitään sillä saamallani lahjakortilla, pitää vielä joskus lähtee ihan asiakaseen se tuhlaamaan.


Karvakaulus H&M alessa 3e sekä hopea hiussormus 2,95e. Multa löytyy jo tuommonen hiussormus kultaisena ja vihdoin noita oli tullut myös hopeisena! Saas nähä opinko koskaan käyttämään tuota karvakaulusta, mutta halvalla se lähti, joten yrittää vois ainakin :)


Sininen paita Vero Modasta n.15e, sekä mustat farkut myöskin Vero Modasta n.35e. Tarkotus oli etsiä farkut, mieluiten juurikin mustat, mutta alesta niitä oli turha kattoa eikä mistään löytynyt muitakaan niin tyydyin näihin luottofarkkuihini joita multa löytyy jo nyt näiden mustien jälkeen kolmet, joista kahdet oon saanu kulutettua kovalla käytöllä puhki :D

Sekä sitten kun vihdoin näin karoa niin voitiin antaa toisillemme myöhäiset joululahjat ja mun paketista löytyi ihanat punaiset tossut  Oon ihan myyty näille, vaikka nää hiukan isot onkin mutta villasukan kanssa sopivat ja tuplalämpimät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥