2. tammikuuta 2013

uusi vuosi ja vuosipäivä

Moikka! Mun vuodenvaihde sujui aika rauhallisissa merkeissä aten veljen perheen luona hyvässä seurassa, muutamia juoden ja herkkuja syöden. Tässä kotona ennen lähtöä katotiin ikkunasta kaupungin ampumat raketit ja matkalla näky muutamia, mutta sen kummemmin en tainnut raketeista tänäkään vuonna innostua, vaikka ne hienoja onkin! Yöllä tultiin grillin kautta kotiin nukkumaan.


Kokeilin ekaa kertaa sitä mun uutta kiharapuikkoa, jonka sain joululahjaksi ja ihan kivat kiharat sain sillä aikaan, vai mitä sanotte? :)
En tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia, koska oon ehkä maailman surkein pitämään niistä lupauksistani kiinni :D Okei, voisin ehkä vähän panostaa nyt tähän urheiluun ja koittaa selvitä ens syksynä kunnialla inttileskeydestä!
Ensimmäinen ensimmäistä mulla ja atella on vuosipäivä ja meille tuli nyt täyteen ensimmäinen yhteinen kokonainen vuosi  Sen kummemmin ei tätä juhlistettu kuin että käytiin yllättäen amarillossa syömässä maukkaat lehtipihvit sekä vuokraamassa filmtownista leffa, jonka nimeä en nyt kuolemaksenikaan muista. Ja tämmösissä lähdin amarilloon.


Tykkäsinkin tästä h&m:n harmaiden farkkujen ja cubuksen paidan yhdistelmästä sen verran paljon, jotta lähdin nämä kuteet päällä tänään käymään karon kanssa aleshoppailemassa.
Nyt odotan mieheni kotiin, jotta päästään kattomaan joulun välipäivinä väliinjääneet salkkarit! Heippa ja ihanaa alkanutta vuotta 2013 

2 kommenttia:

  1. Unohdin kokonaan onnitella vuosipäivää, joten onnea näin myöhässä <3 ja tuo yhdistelmä näytti kyllä kivalta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥