18. heinäkuuta 2013

a sneak peak at our home

Finally! Sain kuvattua teille ne ikean ostokset ja siinä samalla pieniä muutoksia mitä meillä on kotona tapahtunut. Mutta kun siirsin kuvat koneelle, niin kaikki näytti omaan silmään ihan kamalilta. Mutta menkööt nyt, sillä muuten tän postauksen julkaiseminen vie ikuisuuden sillä loppu viikko mulla on todella täyteen buukattu kaikkea!
Vantaan Ikeassa vierailu kesti ehkä tunnin ja mulla oli ostoslista kirjoitettu päähän, ja aika hyvin sitä noudatinkin. Keittiöön lähti muutamia lautasia ja sellaista pientä joita nyt en nähnyt tarpeelliseksi kuvata. Sen sijaan olohuone, makuuhuone ja parveke kokivat pienet muutokset.
Olohuoneessa näyttää tältä! Uusia tyynyjä sohvalle tuli kolme kappaletta. Ja makuuhuoneen lattialla oleva talja kävi pesukoneen kautta ja päätyi lopulta sohvalle. Expedit-hyllyn päällä ollut kynttilälautanen sai uuden paikan sohvapöydältä.
Expedit-hyllylle tuli sitten uudet kynttilänjalat kynttilöineen, jotka näyttää ainakin mun silmään varsin kivoilta! Pitkään noista olin haaveillutkin, jotta vihdoin sain ne kotiuttaa. Näitä on siis vain kaksi, kolmas olisi myös ihan jees, mutta en tiennyt että olisiko se sitten matalampi vai toi korkeempi :-D
Makuuhuoneen lattialle ostettiin uudet matot, lampaantaljojen vedeltyä viimeisiään. Vaikka kyllähän tuo toinen, jonka pesukoneessa pesin niin selviytyi lopulta ihan hyvin ja näyttää tällä hetkellä yllättävän hyvältä. Mutta karvamatot on jees! Meillä on myös olohuoneessa sekä tuossa pienessä välitilassa eteisen ja olohuoneen välillä valkoinen karvamatto.
En oo varma oonko ees esitelly pieniä väripilkkuja makuuhuoneessa? Ostettiin joskus keväällä pari uutta tyynyä ja ne päätyivät makuunuoneeseen tuomaan väriä, sängyllä myöskin anttilan alesta joskus loppukeväästä ostettu valkoinen torkkupeitto! 
En tietääkseni oo esitelly niitä mainitsemiani uusia parvekekalusteita, jotka ostettiin citymarketin alesta? No tässä sitten nekin :-D Meidän parvekkeella oli aiemmin kesällä ihan aito oikea kukka, jota oli lähes mahdoton pitää elossa, vaikka sille kuinka usein vettä antoikin! Aurinko paistaa illalla niin mielettömän kuumasti tuohon, että kasvitkin nuukahtaa. Joten ikeassa ei ollut vaikea päättää, että parvekkeelle hommattava kasvi on teko! Kyllä on helppoa, kun se näyttää aina yhtä hyvältä, eikä se suutu jos unohtaa antaa vettä :-D

Tällaista meillä, miltä näyttää? Pahoittelen oikeesti näitä kuvia, mutta ehkä ne välttää :-D Tykkään meidän kodista päivä päivältä vain enemmän, mutta eikös se niin ole että sisustus ei ole koskaan valmis? Haluaisin koko ajan vain kaikkea uutta tänne, mutta oon yrittänyt malttaa mieleni. Oon vissiin joskus luvannut ottaa ihan kunnon kuvat meidän kodista, joten ehkä joskus toteutan senkin. Will see! 

3 kommenttia:

 1. On teillä kyllä upee koti <3 näitä kuvia katellessa harmittelee, että miks luovuin lähes kokonaan turkoosista :D nuo matot näyttää kyllä hyvältä, vois olla hyvä vaihtoehto meillekki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih<3 äkkiäkös sen värin saa takas ;D jep, pelkät matot muuttaa huoneen ilmettä ihan hurjasti! ja noi on helpompi pitää siistinä verrattuna taljoihin :)

   Poista
 2. Vierastan sisustuksessa yleensä voimakkaita värejä ja kuvioita, mutta tuo teidän makkarin seinä näyttää kyllä ihanalta! :))

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥