9. heinäkuuta 2013

Flamingossa

Heippa ja kivaa tiistai-iltaa! Sain nyt käytyä läpi nuo vähäiset kuvat viikonlopulta ja nyt olis sitten luvassa pientä juttua meidän rentoiluviikonlopusta muutamien kuvien kera :-) Perjantaina me lähdettiin ajamaan puol yhdentoista aikaan kohti Vantaata. Navigaattori kuitenkin suunnattiin ensin opastamaan meidät Porvooseen, sillä tarkotus oli matkalla poiketa moikkaamassa Karoliinaa ja Rasmusta, sekä tietenkin tekemässä se kauan puhuttu tupatarkastus :-D Matkalla oli aika paljon tietöitä ja navi oli vähän sekaisin niistä ja näin me eksyttiin sitten ajamaan Haminan kauniin kaupungin läpi, ja perille Porvooseen päästiin hiukan aikataulusta myöhässä.
Harmitti kun aikaa ei ollut paljoa, sillä hotellihuone meidän oli määrä vastaanottaa viimeistään klo 18. Perille Vantaalle ja hotellihuoneeseen päästyä meillä oli molemmilla jo ihan mieletön nälkä, joten suunnattiin heselle syömään pikaruokaa! Mahat täynnä käytiin pyörähtämässä Jumbossa H&M:llä. 
Jumbosta suunnattiin Amarillon terassille juomaan yhdet ja joskus kahdeksan jälkeen mentiin hohtominigolffaamaan, joka oli ihan huisin kivaa! Vaikka radat nyt ei ollu mitään super vaikeita missään vaiheessa, niin kauhualue (mulla kirkumista, atella nauramista mulle :-D) teki vähän extraa 15 radan joukkoon :-)
Jee voitin!! Golffaamasta mentiin vähäks aikaa huoneeseen ja yhtäkkiä molemmille tuli taas nälkä joten katottiin Amarillon ruokalistaa ja päädyttiin sitten sinne syömään yöruokaa. 
Me oltais haluttu käydä illan päätteeksi katsomassa Flamingon baari W Nightclub, mutta joku mies tuli meille sanomaan että se on jo mennyt kiinni vaikka kello oli ehkä jotain 12 yöllä ja sen piti olla auki 22-04. En tiedä sitten mikä siellä oli, jotta se oli suljettu. Ilta päättyikin sitten siihen ja suunnattiin nukkumaan!
Lauantaina herättyä me lähdettiin Jumboon ostoksille. Petyin kyllä pahasti siihen miten vähän niillä kaupoilla oli tarjota mitään.. En osaa selittää mitä tarkoitan, mutta mun ostossaalis jäi todella vähäiseksi :-D Joku neljä tuntia me kierreltiin kauppoja ja poikettiin sitten Rossossa syömässä pannupitsat. Oltiin molemmat tosi väsyneitä rankan kauppojen kiertelyn jälkeen, joten suunnattiin nukkumaan pienet päiväunet! Ne teki terää, sillä illalla oli luvassa rentoilua Flamingon vesipuistossa ja Spa&Wellness-osastolla. Oikeestaan me vaan käytiin laskemassa kaikki liukumäet vesipuiston puolella ja loppuaika vietettiin melkein tappiin asti 'aikuisten'puolella juoden ja nauttien toisista! Spa&Wellness -puolella oli kuusi erilaista saunaa, joista mun lempparit oli höyrysaunat! Altaita oli kaksi, lämminvesiallas sekä mineraalivesiallas sekä altaiden reunoilla lämmitettyjä lepodivaaneja! Tykättiin ehottomasti molemmat enemmän mineraalivesialtaasta, sillä siellä kelluessa sai kuunnella veden alaista musiikkia! Ah. Aika täydellistä. Spa puolella palveli myös allasbaari A-oikeuksineen, joten tuli juotua muutamat breezerit sekä syötyä kinkkutoastit :-)
Kylpylästä mentiin huoneeseen ja laittauduin siinä A:n levätessä sängyssä. Jatkettiin iltaa suuntaamalla Amarilloon syömään ja tällä kertaa päädyin johonkin patonkijuttuun jonka nimeä en kuolemaksenikaan muista koskaan :-D Väsymys vei kuitenkin voiton ja mentiin jo aika ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina herättyä ja hotelliaamupalalla käytyä pakattiin tavarat ja suunnattiin Ikeaan pienelle kierrokselle. Mulla oli mielessä muutamia juttuja joita me tarvittiin (mun mielestä) meille kotiin :-) Sieltä me jatkettiin matkaa kotia kohti!

Ihana reissu kaikinpuolin ja suosittelen ehdottomasti tuota Spa&Wellness-kylpylän tsekkaamista, täydellinen paikka rentoutumiselle! Tulossa olis vielä postausta Jumbon sekä Ikean ostoksista, kohan saan ne kuvattua  :-) Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥