16. lokakuuta 2013

candles & necklaces

Heipodeii! Vapauttavaa taas kirjoitella tänne, sillä tätä on ollut ikävä! Tänään suunnattiin miun ystävän kans Kuopion Matkukseen shoppailemaan. Kerrankin ihan vain tyttöjen kesken. Oli vaihteeksi kivaa ilman miehiä, sai ainakin kierrellä jokaisen ikean nurkan ja kaikki mieluiset vaatekaupat ilman pienintäkään valitusta mistään :-D Olin yllättynyt kuinka vähän Ikeasta loppujen lopuks ostinkaan mitään. Uusi astiasto vanhan tilalle on ollut niin kauan haaveissa ja neljännellä reissulla sen vihdoin ostin! Sekä kynttilöitä tuli hamstrattua ja nyt harmikseni en löytänyt tulitikkuja mistään.. Ylimmässä kuvassa olevat kynttilät ja kynttilänjalat purkkia ja sen sisältämiä kynttilöitä lukuunottamatta ovat edelliseltä ikeareissulta. Ja purkki lämpökynttilöineen on Sokoksen 3+1päiviltä. Alemman kuvan kynttiläsarja sekä kynttilälautanen ovat tämän päiväisiä ostoksia. Myöskin pari ihanaa vaniljantuoksuista kynttilää lähti tänään mukaan, mutta unohdin ne kuvata.
Kauppakeskuksen puolelta olisin tarvinnut kaikkea lämmintä talveksi, mutta oon niin totaalisen myöhässä taas kerran talvitakkiostoksilla, ettei mieluista tahdo löytyä. Ainut mitä olin jo pidemmän aikaa miettinyt tarvitsevani ja vihdoin sen sain ostettua - laukku! Sekä statement-kaulakorut, jotka tuleekin kuvissa sitten. Ur&Penn on kyllä aina yllättänyt miut positiivisesti, sillä siellä on aina ollut jokin tarjousviikko tms menossa, kun sinne olen päässyt. Tällä viikolla kaikki montini-korut 3e. Kuvissa korujen alla näkyy myös uusi rakkauspaita, joka kyllä varmasti tulee näkymään blogissakin vielä joku päivä kokonaisuudessaan :-)
PS. Odottelen jo päivää, kun kuvailen teille asuntokuvia. Pientä fiksausta vielä ja sitten! Toivottavasti tässä lähiaikoina, mikäli siis teitä kiinnostaa nähdä meidän uusi koti? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥