13. marraskuuta 2013

tulkoon kaamos, tulkoon jää ja jälleen toukokuu

Moikka :-) Miun tän illan suunnitelmat peruuntu, niin ajattelin tekemisen puutteen vuoksi uhrata aikaani tälle blogille. Työharkkaa jäljellä tasan kaksi viikkoa ja näillä näkymin näyttäis näyttöjen suorittaminenkin suht hyvältä, ettei jää koululle liikaa hommaa. Maanantaina värjäiltiin miun hiuksia luokkakaverin kanssa ja päädyin taas lopulta hiukan tummempaan tyveen. Harmi vain ettei tullut omaan silmään tarpeeksi tummalta näyttävä väri, tietääpähän ensi kerran laittaa vielä tummempaa väriä. Pitkästä aikaa myös laitettiin pidennykset, jotka taitaa nyt olla enää vain tuuhennokset kun omat on kasvanu niin hurjasti kesästä :-D
Hiukset ois toki voinut harjata ennen kuvan ottamista :-D Töissä oon pitkän aikaa jo katsellut Fit+ Feelgood ateriankorvike pirtelöjauheita. Oon tässä miehekkeen intin aikana laiskistunut tekemään ruokaa - a) söisin sitä samaa ruokaa koko viikko ja b) oon niin nirso ettei sama ruoka aina maistu seuraavana päivänä. Niiin asiahan oli se, että sorruin tänään ostamaan kyseistä pirtelöjauhetta ja tällä hetkellä juon marjajogurtin makuista pirtelöä. Tää ei ehkä mitään todellista herkkua ole, mutta juohan tätä laiskuuteensa. Ja miun mielestä parempi juoda tätä, kuin jättää se yksi tärkeä ateria päivässä syömättä!
Miun on ollut viime aikoina tosi vaikeeta vain olla. Se on ollut lähes mahdottomuus tässä viimeisimpien viikkojen aikana. Vaikka tällaisia iltoja ei paljoa ole, mutta nekin vähäiset löhöillat oon yrittänyt keksiä vaikka sun mitä tekemistä koska en vain ole osannut olla tekemättä mitään :-D Ja esimerkiksi viikonloppulomilla oleva sotilas huutelee sohvan nurkasta miulle ''rauhotu jo ja istu alas''.. Heh.Tän illan aion pyhittää vain itselleni. Tallenteista katson erilaisia äitejä, kuuntelen spotifystä lempparikappaleita täysillä ja kasvoja ja mieltä hellin Phytomerin kasvonaamiolla.
Kivaa keskiviikkoiltaa ihanat, see ya later 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥