4. joulukuuta 2013

new boots

Täällä taas! Odotan jo kovasti pidennettyä viikonloppua ja perjantaisia linnan juhlia, jotka täytyy kyllä katsoa ihan mielenkiinnon vuoksi - ja okei, saatiin me niihin liittyen yksi koulutehtäväkin. Tätä päivää piristi postiin saapuneet saappaat, jotka kävin hakemassa vähän aikaa sitten. Ne on kyllä ihanat, mutta olisiko sittenkin pitänyt ottaa pienempi koko. Toi koko mahtuu mulle hyvin jopa villasukan kanssa. Toisaalta talvella se ei ole ollenkaan pahasta tämmöiselle vilukissalle niin kuin minä :-D Saappaathan on siis bubbleroomilta!
Mulla on ollut etsinnöissä ylipolvensaappaat tälle talvelle jo pidemmän aikaa, muttei mieleisiä kenkienkään suhteen tunnu kovin helposti löytyvän. Tärkeintä kun oli että ne on pitkävartiset sekä korkoa ei saisi olla. Kyseisiä saappaita on useammissakin blogeissa kehuttu paljon eikä suotta, noi oli tosi kivat jalassa (koko mietinnöistä huolimatta)! Ja näyttäävätkin hyvältä!
Puhtaat uudet lakanat on myös toinen tän päivän piristys sen ohella, että kohta voin mennä nukkumaan univelkojani pois :-D Huomenna meillä olisi tyttöjen kanssa tiedossa ihan huikee ilta. Me mennään katsomaan Jannika B:tä ja Haloo Helsinkiä! Viikonloppuna aion rentoutua pitkästä aikaa oman sotilaan kanssa ja yrittää vain olla stressaamatta koulujutuista tai ylipäätään mistään muustakaan. Kivaa loppuviikkoa teille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥