20. joulukuuta 2013

toiveita joulupukille

for home

Tyynyjä ja tyynyliinoja. Erityisesti ruskean, beigen ja valkoisen värisiä, niin meidän makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. 

Valaisimia. Näitähän meiltä puuttuu, niin kuin olen täällä aiemminkin todennut. :-D

Valokuvakehyksiä. Voiko näitä olla koskaan liikaa? Mulla olisi paljon kuvia, jotka haluaisin kehyksiin. Ja muutenkin valokuvakehykset on helppo lahja kelle vaan ostaa!

 Astioita. Hienompia viinilaseja ja muita niiden tapaisia meiltä ei taida löytyä kuin kaksi kappaletta. Ja tietysti Ikean valkoisia kivilautasia kaipailisin lisää.

 Sisustusesineitä. Lyhtyjä, kynttiläkuppoja, pumppupullo käsisaippualle jne. oon yrittänyt etsiä sopivia mutta ei vain tunnu löytyvän mieleistä kohtuu hintaan.

Paistinpannu ja kattiloita. Näitä en halunnut kollaasiin laittaa, mutta uuden keittotason myötä me tarvitaan todella uusi paistinpannu ja kattila! Toki muutkin keittiötarvikkeet ovat tervetulleita.
something for me

Pipo, kaulaliina, lapaset. Näin lämpimään lahjaan ei voi pettyä! Kohan väri vain on valkoinen, harmaa tai musta. 

TBS-tuotteita. Näitä kukaan tuskin voi vastustaa?

Korupuu. Tän ois voinut laittaa tohon ylempäänkin kollaasiin, mutta oon jo pidemmän aikaa halunnut korupuuta. Tulisi ehkä käytettyä enemmän erilaisia koruja jos ne olisi helpommin saatavilla :-D

Giorgio Armani Sí - tuoksu. Tähän ihastuin ja lopulta rakastuin kun työharkan aikana tätä kävin tuoksuttelemassa useampaan otteeseen. Lopulta oli pakko ottaa näytepakkaus kotiin. Enkä nyt raaski käyttää sitä loppuun vaikka mieli tekisi tuoksua juurikin tuolle!

Rannekello. Guess, tai oikeastaan mikä vaan merkki käy, kohan väriltään se on hopea tai valkoinen.

Koruja. 

Lämpimät tossut/kengät. 

Löytyykö teidän toivelistoilta samoja juttuja? Enää neljä yötä jouluun! Joululoma alkoi tänään ja lomailua tiedossa reilut kaksi viikkoa. Tai siihen kyllä sisältyy pari itsenäistä opiskelupäivää heti uuden vuoden jälkeen.Tiedossa olisi lomailun ohella myös muutama päivä töitä. Meidän keittiöremontti alkaa viikon päästä ja tänään meille kannettiin sisälle kaikki uudet kaapit, kaappien ovet, pöytätasot - aivan kaikki. Nykyisen keittiön kaapit pitäisi tyhjentää laatikoihin ja yrittää saada ne laatikot mahtumaan jonnekin remontin ajaksi. Alkaa tiiviiksi käydä tunnelma olohuoneessa ja makuuhuoneessa :-D Remppa yritetään tehdä viikossa, joten mun loman loputtua meillä pitäisi olla jo uusi ihana keittiö! Nyt kuitenkin käperryn mieheni viereen katsomaan leffaa. Ihanaa joulun odotusta ruutujen sille puolen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥