29. huhtikuuta 2014

VIA LUMIA

Mun vappuvapaat alkoi tänään! Kahdeksan päivän työputki ois nyt selätetty ja useampi vapaapäivä putkeen tiedossa. Vappusuunnitelmia ei sen kummemmin mulla ole, mutta jos sen grillikauden sais avattua niin ois aika jees :-) Puhelimeen oli suhteellisen paljon kertynyt instassa näkyneitä kuvia sekä myös sellaisia joita en ole vielä missään julkaissut joten tässäpä tulisi!


Terassikausi tuli avattua viime viikonloppuna, tosin itse ihan limpparilinjalla. Jokiasemalla tuuli kävi vähän kylmästi, mutta onneksi ilta-aurinko kerkesi hiukan lämmittää ennen kuin sen laskeutuminen ajoi meidät sisätiloihin :-D //  Viime viikon aurinkoisen päivän takeaway-salaatti Heinoselta. Nam, toi salaattibuffet ei vaan koskaan petä! // Tänä aamuna ennen töihin lähtöä. Tänään oli myös viimeinen harkkapäivä tässä ensimmäisessä harjoittelupaikassa. Maanantaina odottaa uusi. 


Jään varmasti kaipaamaan ihan mielettömästi meidän kahvitaukoja koulussa. Noi kaikki leivonnaiset oli niin ihanan näköisiä, että aina sillon tällöin oli pakko ostaa ja maistaa ja aina todeta kuinka hyviä ne on! Ulkonäkö ei ole vielä pettänyt! // Membersin tilaus helmikuulta, joka saapui mulle asti maaliskuun alussa. Tilasin Dr Denimit mustana, mutta ne tulikin harmaana. Pieni pettymys, mutta meneehän noi. // Joku aamu kipeilyn jälkeen kouluun, jipii. // Meillä oli paljon nyt keväällä eri firmojen hiusnäytöksiä. Tässä juuri nauttimassa Wella Professionalin maukkaita herkkuja ennen näytöstä.

Tästäpä sittenkin olisi tullut melkonen kilometripostaus, joten jääköön loput kuvat seuraavaan postaukseen. Nyt uppoudun mustien leskien maailmaan, sillä se jäi eilen katsomatta - väsymys vei voiton, vaikka hyvästä ohjelmasta onkin kysymys :-) Kivat tiistait sinne 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥