25. toukokuuta 2014

summerfeelings


Moikka ja mitä kivointa sunnuntai-iltaa sinne ruutujen toisille puolin! Täällä ainakin odotellaan jo kuumeisesti MM-finaalin alkamista, mutta sitä ennen ajattelin tehdä meille pitsaa sekä myös raapustella tänne hiukan tämän viikon kuulumisia!
Monista blogeista on jo saatu lukea kuinka helteet ovat suosineet ja kesä on tullut. Jep, niin on myös tällä suunnalla! Vaikka olenkin paahtanut työpaikan ja työharjoittelupaikan ja kodin väliä autolla, on myös mieli ollut iloinen ja aurinkoinen. Myönnettäköön. En siis ole fiilistellyt niinkään aurinkoa sitä palvoen ulkona pikkuisissa vaatteissa, vaan pikemminkin autossa kuunnellut musiikkia täysillä aurinkolasit silmillä! Mun päivät tällä viikolla ovat siis koostuneet siitä, että olen aamulla herännyt aikaisin töihin, ollut töissä reilut kuusi tuntia, jonka jälkeen olen huristellut työharjoittelupaikalleni ja tehnyt illat siellä töitä. Ja sitten kotiin nukkumaan! 


On toisaalta ollut kivaa olla vain menossa koko ajan, mutta nyt viikonloppuna oli kiva ottaa myös iisimmin ja rentoilla mökillä! Me suunnattiin heti lauantaiaamusta auton keula kohti mökkiä, jonne jäätiin sitten suunnitellusta poiketen myös yöksi. Uimassa olisi ollut kiva käydä, mutta arkajalkana uskaltauduin vain heittämään villasukat jaloista :-D Tänään tulomatkalla poikettiin ostamaan jäätelöt ja pysähdyttiin syömään niitä läheiselle uimarannalle, mistä on myös nämä postauksen kuvat.


Nyt mun täytyy jo juosta kauppaan hakemaan niitä pitsatarpeita! Huippua ensi viikkoa ihanat! 

2 kommenttia:

  1. hih, ihana kuulla että sulla on noin hyvä fiilis vaikka et ookkaan päässyt pihalle nauttimaan auringosta :) Siitä voi näköjään myös nauttia autossa fiilistellen :) <3 Ja ihania kuvia myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih voi toki ! ;) kiitos paljon Julia! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥