6. heinäkuuta 2014

KONFIRMAATIO

Heippa! Nyt alkaa olla viikonloppuvapaat nautittu täysin rinnoin! Onneksi on tämä sunnuntai-ilta vielä aikaa huilata ja kerätä voimia ensi viikkoon. Perjantaina lähdin suoraan töistä päästyäni ajamaan kohti Iisalmea, jossa vietin aikaani lauantaihin saakka. Oli niin kivaa! Aikaani siellä en halunnut käyttää kuvailuun, joten kuvia siltä reissulta ei valitettavasti ole kahta puhelinkuvaa enempää. 

Tänään me herättiin aamulla jo suhteellisen aikaisin ja suunnattiin kohti konfirmaatiokirkkoa. Serkkuni pääsi tänään ripille ja sitähän tietysti pitää juhlia. Kirkon jälkeen oli kahvitarjoilu niin suolaisen kuin makeankin herkun kanssa. Mua pyydettiin kuvaamaan kirkossa sekä kirkon pihalla naimalupansa juuri saanutta poikaa, joten sille tielle jäin myös itse juhlissa. Tosin kameraan päätyi aika paljon kuvia ihmisistä, joita en tänne blogiin halua tuoda julkiseksi. Eli mennääs taas suurimmaksi osaksi niillä tarjoilukuvilla, sekä muilla fiiliskuvilla :-) 


Tarjoilu oli aivan mieletön ja niin hyviä kaikki! Sitä pelkoa kyllä tämän perheen järjestämissä juhlissa ei ole koskaan ollut, että tarjoilu pettäisi tai olisi kovin suppea. Säästelinkin mahaani ja nälkääni, jotta sain nauttia jokaisesta tarjottavasta edes pienen palan! Sääkin suosi ja aurinko paistoi niin lämpimästi. Mikäs voisikaan olla parempi juhlasää! Taidettiin vihdoin saada ne helteet takaisin :-) Loppuillan ajattelin ottaa niin rennosti kuin vain suinkin kykenen. Tuntuu kuin nyt vasta olisi ne viikonloppuvapaat alkamassa, mutta huomenna mun on jo vaihdettava työvaatteet seuraavaksi neljäksi aamuksi. Ensi viikonloppuna rokkaillaan! See you laters 

2 kommenttia:

  1. Näytät niin kauniilta! Ja aivan ihania kuvia! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥