30. heinäkuuta 2014

LAST WEEK VIA LUMIA

Tällä hetkellä olen todennäköisimmin joko syömässä, palvomassa aurinkoa, shoppailemassa tai uimassa. Veikkaisin ainakin. Tai kuvittelin ennen lähtöä lomani koostuvan juurikin noista neljästä asiasta. Okei, mielessä pyöri myös vesiskoottereiden vuokraaminen, aallonmurtajalla käveleminen, Punaisen Tornin tuijottaminen..no onhan niitä. Me ei tarkoituksella suunniteltu reissua tarkkaan, kunhan vain mennään ja tehdään mitä mieli tekee. No stress! 

No tässä kuitenkin olisi viime viikolta useampikin kuva puhelimesta, joista suurin osa ei ole päätynyt kenenkään nähtäville - vielä. 


Persikka-passion makusooda ja Tiian ihanan raikas pirtelö. Näiden juomien parissa tuli istuttua jutellen melkein kaksi tuntia. // Tiistain aamupala Pressossa. Me oltiin niin nälkäisiä kun oltiin menossa ostamaan reissuun lähteviä juttuja, joten oli pakko poiketa syömässä. // Tiistaiseen ripsihuoltoon menossa. Hei tuossa on nyt muuten se alkukesästä hommaamani maksihame Vero Modasta, joka ei täällä blogin puolella ole jostain syystä vielä pyörinyt. 


Perjantain viilennyshetki. Kuuma aurinko ja kylmä breezer. Ykkösjuttuja kesällä. // Rannalla makoilua rantalentopallon pelailun jälkeen ja ennen uimista. Kylmä vesi ei ihan houkuttanut, mutta lopulta oli pakko todeta miten mielettömän lämmintä vettä oli!


Se ihana leopardihaalari! // Kesäisin harvemmin tekee mieli syödä mitään raskasta, mutta pihvejä vaan ei voita mikään, tai sitten fetaa! // Ne marjat torilta, ymmy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥