31. elokuuta 2014

auringonlaskun aikaan

Moikka! Elokuun viimeistä viedään ja huomenna on jo syyskuu. Viikot menee todella nopeasti ja päivät lähes tulkoon toistavat itseään. Illat ovat menneet töissä ja aamut nukkuen pitkään. Me tultiin tänään mun serkkujen tykö, sillä mun kummit lähti Nizzaan muutamaksi päiväksi. Tänään myös käytiin katsomassa pienen pientä vauvaa, joka kyllä oli varsin hurmaava tapaus!

Viikonloppu on mennyt varsin rauhallisissa merkeissä, vaikka tarjolla olisi toki ollut Joen yön menot ja meiningit. Päätettiin kuitenkin perjantai-iltana poiketa Muodin yö -tapahtumassa Iso Myyssä. Käytiin juomassa kahvit ja katsottiin samalla muotinäytös syksyn trendeistä. Taisinkin pari ihanaa juttua sieltä bongata, katsotaan päätyykö ne koskaan mun vaatevarastoon! 

Monista blogeista on saanut lukea syksystä ja sen tulon tuomista fiiliksistä. Ihanaa, kun syksy tekee tuloaan. Paljon uusia hyviä ohjelmia alkaa pyörimään telkkarissa, syksyn kauniit värit ja pimenevät illat, muhkeat kaulaliinat ja lämpimät neuleet.. Postauksen kuvissa kuitenkin vielä sitä kesäfiilistä, joka oli varsin mahtava vielä parisen viikkoa sitten, kun siskoni ja koirani kanssa pyörähdimme satamassa auringonlaskun aikaan.


Mitäs tykkäätte kuvista? :-) Auringonlasku oli erittäin upea ja näihin kuviin tallentui niin huikeat fiilikset kesän viimeisimpien suhteellisen lämpimien iltojen meiningistä! 

Mulla on viimeisimpien viikkojen aikana ollut pienimuotoinen stressi omista työkuvioista, eikä tälle taida näkyä loppua ennen kuin saan itse tehtyä omat päätökseni! Toivon, jotta ajatukset selviäisivät ja tietäisin mitä tulevaisuudeltani haluan ja ennen kaikkea saisin elää lähes stressitöntä elämää. Mulla on huono tapa aina päättää ja saada uusia ideoita ja niin edelleen kaikkea, mutta seuraavana päivänä saatankin olla aivan eri mieltä ja enää se edellisen päivän päähänpisto ei olekaan yhtään hyvä idea. Mutta asioillahan on tapana järjestyä, eikö? Nyt taidan lähteä istumaan lämpimään saunaan, kerrankin kun siihen on mahdollisuus! Kivaa alkavaa ensi viikkoa ihanat 

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upeita kuvia <3 Huokuu ihana fiilis! Ja noihin työjuttuihin viitaten, niinkun ollaan puhuttu niin asioilla on tapana järjestyä :) toivotaan että siun stressi pääsis jo pian helpottumaan ja asiat selkenis johonkin suuntaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karoliina <3 Kyllä ne asiat järjestyy vielä, se on vaan ajan kysymys :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥