4. helmikuuta 2015

WEEK 4 & 5

Moooi ja kivaa keskiviikkoa! <3

Nyt olisi luvassa viikkokatsausta kahdelta edeltävältä viikolta! Toisinaan mun päivät toistaa itseään, joten välillä parempi tehdä kaksi viikkoa yhteen postaukseen, kuin yrittää jostain epätoivoisesti repiä teille juttua tänne, vai mitä?

Aamulenkille! Hah, mun hiukset oli jotenkin kivoilla laineilla yöllisen sotkunuttaran jäljiltä. // Äitin luona kahvilla! Apua miten hyviä noi tortut oli. Taisin popsia jopa kolme, heh. :D // Ihanat kuuraiset puut *sydänsilmäemoji* // Kirppispaikkaa! Mun piti instaan laittaa vielä vinkkiä tästä, mutta unohdin kokonaan. Tästä kirppistelystä kuitenkin hiukan tulossa vielä johonkin postaukseen juttua!

Jos ei vielä tullut selväksi, niin rakastan kuuraisia puita yli kaiken <3 Niin kaunis näky! // Kuurapartainen pikku vauva mökille lähdössä <3 // #selfiee // Oi, kelpuuttaisin milloin tahansa nämä ateriat. Musta on todella ihanaa käydä poikaystävän kanssa ulkona syömässä!

Tiian kanssa illan viettoa Rossossa. Ei oikein ollu meidän juttu noi mojitot, ensi kerralla sitten jotain muuta testaukseen :D // Täydellinen kirppislöytö! Postausta tulossa! // ''Tosi ystävä ei katso rikkauttasi tai köyhyyttäsi, ei anna ulkonaisten asioiden sumentaa katsettaan. Kaiken keskellä hän näkee selvästi riemusi ja tuskasi ja muistaa mikä olet sydämessäsi.'' // Ja aina niin ihana sunnuntai tyttöjen illan jälkeen. Onneks lasi sitruunavettä ja edellisen illan rääppiäiset kera täykkäreiden pelastaa!

2 kommenttia:

 1. Tiia4/2/15

  Voii hih, oot kyllä parhaimmistoa <3 :) ! ...seuraavaa kertaa odotellessa ja sitten testataan jotain ihan uutta drinksua :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiiaaa ♡♡ nimenomaan!! :')

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥