27. maaliskuuta 2015

PANDORA LOVE

Helouu! Ja oikein huippua alkavaa viikonloppua jokaiselle! Itse ajattelin viettää viikonlopun hyvinkin rennoissa merkeissä poikaystävän sekä koirakaverin seurassa. Eli mitään ihmeellisempää suunnitelmaa ei ole. Ja hyvä niin. Odotankin jo kovasti sunnuntaita, sillä silloin on aina jotenkin niin erityinen fiilis, aamua on kiva venyttää pitkälle iltapäivään ja no vain katsella telkkarista ehkä maailman turhimpia ohjelmia.

Palataan kuitenkin sunnuntaihaaveista vielä tähän päivään ja onhan tässä lauantaikin vielä välissä. Mihin unohtui se hetkessä eläminen? Tänään me herättiin Sallin kanssa kahdeksan aikaan sälekaihtimien välistä pilkottaviin auringon säteisiin ja nopsasti aamupalojen jälkeen lähdettiin aamukävelylle. Mulla oli ajatuksissa käydä tavallista lyhyempi lenkki, mutta Salli oli yllättäen eri mieltä ja meidän lenkistä tulikin yli tunnin mittainen! Kahdentoista aikaan mulla oli sovittu tapaaminen Lauran kanssa ja olikin kiva vaihtaa pitkästä aikaa kuulumisia kaakaon ja jäälaten äärellä.

Lähtiessäni kotiinpäin poikkesin myös Timanttisilta hakemassa varauksessa olevat Pandoran helat. Olin siis reilut pari viikkoa sitten käynyt varaamassa kolme uutta helaa itselleni, mutta päädyinkin yhden niistä vielä vaihtamaan toiseen ja nyt en voisi olla tyytyväisempi! Koru kaunistui entisestään ja voisinkin vain tuijotella sitä koko ajan. Uusia heloja siis ovat kirjain A, ja sen oikealla puolella olevat kaksi helaa. Helat sopivat toinen toisiinsa niin kivasti, suurkiitos Tiialle avusta! <3

Kaikilla heloilla ei ole mitään tarinaa. Mutta jokaisella on jonkinlaista tunnearvoa. Vasemmalta lähtien ensimmäinen hela on ensimmäinen ostamani. Sydän muistuttaa mua poikaystävältä saadusta valmistujaislahjasta, ja A tulee hänen nimensä ensimmäisestä kirjaimesta. Kaksi seuraavaa sopivat mun mielestä vain niin kivasti tähän mun kokoelmaan, mutta voisin ristiä ne esimerkiksi muistoiksi niiltä ajoilta, kun olin vielä entisellä työpaikallani töissä, sillä käytin näihin entiseltä pomoltani saadun lahjakortin. Koruni ensimmäinen lukkohela on muisto Timanttisten järjestämästä bloggaajaillasta, jonka ostoa mietin hiukan pidemmän aikaa, mutta en silti ole katunut hetkeäkään!

Onko teillä Pandoran rannekorua? Entä mitä pidätte mun korun uusista heloista? 

10 kommenttia:

 1. Oi, aivan älyttömän ihania nuo helat sulla tuossa! En tiennytkään, että Pandoran rannekorut voi olla noin kauniita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu juttu, että tässä oli sulle jotain uutta ;) näistä rannekoruista saa todella kauniita ♡

   Poista
 2. oi että, aivan ihania uusia heloja oot valkkaillut tuohon, ja kokonaisuus on kyllä tosiaan aivan ihana, kaikki sopii kivasti yhteen ♥ munkin pitäis kunnostautua ton kanssa, saa nyt nähdä jos tukholmassa tai rodoksella tulis kivoja heloja vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos Jenni ♡ joojoojoo, ehdottomasti käyt heloja vilkuilemassa sillä silmällä sitten reissuissa ;)

   Poista
 3. nuo Pandoran helat ovat kyllä tosi kauniita<3 ihanan rennolta kuulostaa viikonlopun suunnitelmasi, itse vietänkin sen kokonaan töissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! ♡ kiitos Tuuli :) sullakin on sitten helppo rentoilla minkä töiltäsi ehdit :)

   Poista
 4. Tosi kaunis koru, ihana että osalla heloista on jonkunlainen tarina♥ ihanaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos Viivi ihanasta kommentista ♡ kivaa loppu viikonloppua myös sulle ♡

   Poista
 5. Ihania heloja, siulle sopivia ja kauniit ovat yhdessäkin! <3 Pitäisi itsekin käydä taas Timanttisilla, mie haikailen yhtä kelloa ja lasisista heloista itse tykkään erityisen paljon. Muunkinlaisissa heloissa on ihania, mutta ne lasiset ovat väreineen ja kuvioineen niin kauniita että. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Heloissa on nyt ota 3 maksa 2 -kamppis, joka kannattaa käydä hyödyntämässä ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥