8. elokuuta 2015

AALLONMURTAJA

Aallonmurtaja. Se vuoden päivät haaveilemani nähtävyys Pärnun rannalla. Vuosi sittenhän tämä jäi näkemättä, sillä hotellilta meille kerrottiin sinne olevan vaikea kulkea kyynärsauvojen sekä myös pyörätuolin kanssa. Nyt suunnattiin tuonne reissun viimeisenä iltana ja matkalla totesimme, ettei keppien kanssa kulkemisesta olisi tullut mitään tai ainakin siihen olisi pitänyt varata useampi tunti! 

Aallonmurtajia Pärnusta löytyy kaksi, joista toista pitkin käveltiin jonkun matkaa. Loppuahan tälle murtajalle ei näkynyt, ja kivet olivat hurjan liukkaita ja osa niistä vielä keikkui, niin emme hyvin pitkälle jatkaneet kivien päällä pomppimista. Vaikka aika hienoahan olisi ollut päästä ihan päähän asti! Aallonmurtajalta kävelimme pois rantaa pitkin ja poikkesimme vielä terassilla istumassa ja ihailimme kaunista auringon laskua.

Tänään oon viettänyt oikeasti vapaata päivää kalenteriin kirjatuista menoista. Käytiin pitkällä lenkillä koirakamun kanssa heti aamulla jonka jälkeen siivosin koko asunnon! Päivän istuin ystäväni seurana, oli kivaa jutella kaikesta maan ja taivaan välillä ja seuraavaksi sujahdan ukkosta piiloon peiton alle ja mietin uskallanko rueta katsomaan vampyyrinpäiväkirjoja netflixistä. Palataan :*

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Roosa <3 tuollaisella aallonmurtajalla olisi ihana tallustella lämpimänä kesäpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli <3 Nimenomaan!

   Poista
 2. onpas ihana kuvia Roosa ♥ todella kauniit maisemat tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on miustakin! Kiitos Viivi <3

   Poista
 3. Vauti vau ihastuttavia otoksia ♥ Pitäis aina ulkomailla itsekin lähteä kävelemään aallonmurtajille! Ihana ois jotkut asukuivailut kuvailla tuolla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Tosi kauniit asukuvat saisi tuolla :) Thänks Kata <3

   Poista
 4. nice post as always! kisses!

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, thank you so much! :*

   Poista
 5. Aivan ihana paikka! :) Ja se rentouttaa niin paljon, kun ei tarvitse tuijottaa kalenterista, että mitähän nyt seuraavaksi piti tehdä, vaan saa ottaa ihan rennosti ja nauttia vaan olostaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana paikka! :) Totta, oot oikeessa :)

   Poista
 6. Upeita kuvia ja tosi kiva asu! :) Sun blogisi vaikuttaa oikein kivalta. Sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan! :) Kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥